Élet-Stílus

Molnár Anikó az OnlyFansről: Nincs az a férfi, aki miatt erről lemondanék

TV2
TV2
Az egykori Nagy Ő azt mondja, az OnlyFans-fiókja egy csomag, ami vele együtt jár.

Molnár Anikó péntek reggel a Mokka vendége volt, ahol az egészsége mellett a magánélete alakulásáról is beszélt. Mint mondta, év elején kiderült, hogy három gerincsérve is van, amire őssejtterápiát kapott, eközben viszont akadtak problémái a káliumszintjével és a májfunkció-értékeivel is. Utóbbival azért, mert a lábába sugárzó gerincsérülése miatt rengeteg fájdalomcsillapítót szedett. Hogy megőrizhesse az egészségét, elhatározta, életmódot vált, és 12 év után ismét sportolni fog.

Ami a szerelmi életét illeti, az erotikus modell és sminktetováló a műsorban elárulta, öt év szingliség után már vágyna egy nagybetűs társa, de eddig még nem találta meg azt a férfit, akivel igazán összeillenének.

Húztam a 19-re egy lapot, mert eddig sem volt egyszerű a párkeresés az életemben, és most azért ezzel a munkával még nehezebb. Ez egy csomag, ami velem jár. Nincs az a férfi, aki miatt erről lemondanék. Még akkor sem, ha azt mondja, odaadja azt a pénzt, amit ezzel keresek. Onnantól kezdve kiszolgáltatottá válnék, és azt nem szeretném

– fogalmazott Molnár, hozzátéve: a jövendőbelije külseje már nem fontos a számára, arra viszont vágyik, hogy az illető hozzá hasonló legyen személyiségben, abban ugyanis nem hisz, hogy az ellentétek hosszútávon is vonzanák egymást.

Az OnlyFansszel kapcsolatosan a tartalomgyártó nemrég elárulta, hogy kapott egy 10 millió forintos ajánlatot, de nem élt vele.

Kapcsolódó
Molnár Anikó nemet mondott egy 10 millió forintos amerikai ajánlatra
Arról is beszélt, hogy OnlyFans-oldalával példa lehet a negyvenes nőknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik