Élet-Stílus

Molnár Anikó nemet mondott egy 10 millió forintos amerikai ajánlatra

SuperTV2
SuperTV2
Arról is beszélt, hogy OnlyFans-oldalával példa lehet a negyvenes nőknek.

Molnár Anikó ismét az OnlyFans-oldaláról beszélt, ezúttal a Palikék Világa YouTube-műsorban, amit a Blikk szemlézett. A celeb itt elárulta, már nem csak művészi aktfotókat találni a profilján, aki fizet érte, az akár az egyik exével együtt is láthatja őt az online felületen.

Vadidegen emberrel nem tudok. Tulajdonképpen semmi más nem történik, mint ami a hétköznapjaimban, ami a hálószobában történik. Egy bizonyos rétegnek, ha szeretné látni, akkor nem premierplán, nem ott személyesen, nem élőben, de betekintést engedek a hálószobámba

– mondta a celeb.

Most kaptam egy 10 millió forintos ajánlatot. Amerikából két fiú szeretett volna velem tartalmat gyártani, és azt mondtam, hogy nem. Nem ismerem őket, velem olyat nem fognak csinálni, amit én nem szeretnék

– magyarázta Molnár Anikó, aki arról is beszélt, hogy bár eleinte azt hitte, a férfiak elfordulnak majd tőle a munkája miatt, ez nem így lett, sőt: saját bevallása szerint sorban állnak érte a férfiak, még házassági ajánlatokat is kap.

Molnár ismét elmondta: nem szégyelli, amit csinál. „Lehetek példa mondjuk 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat. Felnevelnek 2-3 gyereket, 45 éves korukban elválnak, és ott állnak, hogy nincs önbizalmuk, nincs semmi. Én itt vagyok 48 évesen, és meg tudtam mutatni azt, hogy ennyi idősen egy nő tud nő lenni” – fogalmazott a korábbi ValóVilág-szereplő.

Kapcsolódó
Molnár Anikó az OnlyFansről: Ami nekem belefér, az belefér, magamnak kell ezzel elszámolni
Azt mondja, amíg mosolyogva tud tükörbe nézni, addig nincs baj.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik