Élet-Stílus

Szokatlan tanácsot adtak a terhes nőnek egy segélyvonalon, aki megtudta, hogy férje négy nővel is megcsalta

A férj a hadseregben szolgál, és bevetésen volt, mikor négy irányba is félrekacsintott.

Egy terhes nő feltárcsázta a Dear Deidre nevű brit televíziós műsort, hogy tanácsot kérjen, miután megtudta, férje négy nővel is megcsalta, azonban a nézők meghökkentek a válaszon – írja a Daily Mail.

A 6 hónapos terhes betelefonáló arról mesélt, háromórányi távolságra laknak egymástól a férjével, aki a hadseregben szolgál, és míg bevetésen volt, négy nővel is megcsalta a feleségét. A műsorvezető először azt szerette volna megtudni, mit mondott a férfi a félrelépésekről, mire a tanácstalan nő elárulta, hogy még soha nem hallotta ennyire könyörögni a párját, de képtelen kiverni a fejéből a történteket, és azon gondolkozik, hogy elhagyja őt. A férj a távollét nehézségét és a társai miatt ránehezedő nyomást okolta a történtekért, mondván, a fiúk gyakran lefekszenek más nőkkel ilyen helyzetekben.

Deidre Sanders-nek ennyi információ elégnek bizonyult ahhoz, hogy meggyőződjön róla, a férfi valóban megbánta és nagyon sajnálja a botlás(oka)t, így a nő a soros, hogy kifejezze szeretetét, ehhez pedig nem kell mást tennie, mint minden nap megcsókolnia és megölelnie a derék katonát.

A jó tanácsot az X-en osztották újra, és a felhasználókat nem a feltétel nélküli szeretet hangja érintette meg Deidre szavai mögül. Az egyik kommentelő szerint ez a helyzet a bizalom töréséhez vezet, és bölcsebb volna máris beadni a válási papírokat, valamint azt is felvetették, ilyen jellegű problémamegoldási javaslatokkal biztosan érdemes-e lelki segélyvonalat fenntartani. Természetesen a hűtlenség nem jelenti minden esetben egy kapcsolat végét: nemrég arról mesélt egy nő, hogy férje viszonya a legjobb dolog, ami valaha történt a házasságukkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik