Élet-Stílus

„Ha 10 másodperccel előbb indulok el, én is meghalhattam volna” – Blága Tünde felidézte párja halálos balesetét

YouTube / Palikék világa by Manna
YouTube / Palikék világa by Manna
Három évvel ezelőtt vált rémálommá a tenerifei utazása.

A Szóló legutóbbi adásában Blága Tünde volt Wágner Tamás vendége. Az interjú során a modell-szépségkirálynő arról a 3 évvel ezelőtt történt tragédiáról is beszélt, mely során elveszítette az akkori párját. Olasz származású kedvesével Tenerifén nyaraltak, amikor a férfi egy vízparti balesetben életét veszítette, barátnője szeme láttára.

Állt egy sziklán a barátjával, én fentről néztem őket. Elindultam lefele, egy lépcső vezetett oda, ahol ők álltak. Láttam, hogy a semmiből jön egy nagy hullám. Tényleg a semmiből, mert addig csak ilyen kicsik voltak. Az a hullám akkora volt, hogy magával ragadta a páromat meg a barátját, és bevitte őket az óceánba. Sajnos a párom nem élte túl. Ez óriási lecke volt az életemben. Ha elindultam volna hamarabb, körülbelül tíz másodperccel, akkor én is meghallhattam volna

emlékezett vissza a szépségkirálynő, aki akkoriban egyszerre érezte a veszteséget, de közben a hálát is azért, mert neki nem történt baja, és a szüleinek nem kell átélniük azt a fájdalmat, amit neki és a volt kedvese családjának.

Mint mondta, a tragédia után élete legnehezebb időszakával volt kénytelen szembenézni, amiből sokáig kereste a kiutat. Altatót és nyugtatókat szedett, pszichológushoz is elment, végül könyvekbe menekült. Saját bevallása szerint 3-4 hónap után kezdte el megérteni, mi történt vele, és tudatosult benne az, hogy nem tudja visszafordítani a balesetet, ezért muszáj tovább lépnie. Nem sokkal később Bejrútból kapott felkérést egy versenyre, és bár sokáig vonakodott a dologtól, végül elfogadta, és meg is nyerte azt.

Blága úgy fogalmaz, két és fél évig tartó önismereti út vezetett el ahhoz, hogy mára teljesen fel tudta dolgozni a párjával történt tragédiát. Sorsszerűnek tartja, hogy azóta egy véletlennek köszönhetően találkozott Budapesten egy szintén tenerifei férfival, akivel egymásba szerettek. Mint mondja, bár kezdetben ő sem akarta elhinni, a férfi ugyanannyi idős, és pont olyan autója is van, amint amilyenre a volt kedvese is vágyott. Boldogok együtt, jelenleg sokat utazgatnak, összeköltözést viszont egyelőre nem terveznek, a szépségkirálynőt ugyanis Magyarországhoz kötik a munkái, a férfinak pedig Spanyolországban van ingatlanokkal foglalkozó vállalkozása.

A Miss Universe El Salvadorban tartott nemzetközi döntőjén egyébként tavaly Blága képviselte hazánkat, a versenyben szerzett élményeiről ősszel lapunknak is mesélt.

Kapcsolódó
Blága Tünde a Miss Universe-ről: Csoportokra osztottak minket, minden lánynak más lehetőségei voltak
A világverseny magyar indulója a 24.hu-nak mesélt El Salvador-i élményeiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik