Élet-Stílus

Felfoghatatlan tragédiától jutott a Miss Universe Hungary címig Blága Tünde

rtl
rtl

Mint azt elsőként megírtuk, megvan a Miss Universe Hungary 2023-as győztese: Blága Tünde, Erdélyből származó modell lett az, akinek már könyve is megjelent Hideg korona címmel. Korábban is részt vett hasonló versenyeken: közösségi médiás fiókját olvasva, volt már Miss Earth Hungary 2019 és Miss Tourism Continental 2021 is.

Korábban a Fókusz készített róla riportot, és mint abban hallható, felfoghatatlan tragédia vezetett odáig, hogy Blága most megnyerte a versenyt. 2020. december 29-én Tenerifén tartózkodtak olasz kedvesével, ám a férfit elsodorták a tenger hullámai, és Blága szeme előtt halt meg.

Gyötörtek az álmok, ha lecsuktam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, előttem történt, a szemem láttára. Én is meghalhattam volna. Nagyon mélyen voltam, és kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor beleesik az ember egy ilyenbe, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett, amíg összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a Jóisten ezt az életet szánta, én még élek, úgyhogy nekem menni kell tovább.

„Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni” – mondta a riportban.

Kapcsolódó
Megvan a Miss Universe Hungary 2023-as győztese, aki már könyvet is írt
Novemberben utazik Salvadorba, hogy hazánkat képviselje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik