Élet-Stílus

Marics Peti elárulta, kiről szól az új dala

TV2
TV2
Még 2022-ben írta.

A múlt héten jelent meg Marics Peti és Radics Gigi közös dala, a Szép Mosolyú Lány. A szám klipjének forgatásán Miskovics Márton is részt vett, interjúkat készítve a szereplőkkel. Az anyagból kiderült, hogy Marics 2022-ben írta meg a dalt, amiről úgy gondolta, ha valaha ki is adja, akkor azt szólóban teszi, de mint mondja, végül meggondolta magát. Így esett a választása Radics Gigire, az egyik kedvenc magyar énekesnőjére, akivel tavaly együtt szerepeltek a Dancing with the Starsban.

Amikor Miskovics arról kérdezte az énekest, kinek szól a dal, utóbbi hozzátett a szóhoz egy t-betűt, nyomatékosítva, hogy múlt időről van szó.

Akkor még Andival voltam együtt, ez neki szólt. Baszódj meg, Miskovics

mondta Marics, jelezve, hogy témát váltana.

Tóth Andi egyébként 2022 nyarán, egy Instagram-videóval jelentette be, hogy a pletykák igazak, és egy párt alkotnak a ValMar énekesével. Marics Petivel később össze is költöztek, majd a Sztárban Sztár zsűrijében is egyszerre kaptak helyet. Tavaly márciusban ugyancsak az énekesnő tett pontot a találgatások végére, miután egy közös ismerősük arról számolt be, hogy szakítottak.

Kapcsolódó
Tóth Andi Marics Petiről: Igen, szakítottunk
Az énekesnő kezdeményezte a szakítást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik