Élet-Stílus

Nagy felháborodást keltett a TikTokon, hogy Reese Witherspoon havat evett

Michael TRAN / AFP
Michael TRAN / AFP
Italt készített a hóból, ami nagyon ízlett neki.

Reese Witherspoon a minap feltöltött egy videót TikTokra, amin lépésről lépésre bemutatja, hogyan készít chococinót a kerti grillre hullott hóból.

Az elmúlt napokban rengeteg hó esett, úgyhogy úgy gondoltuk, kipróbálunk egy receptet. Először is a havat belekanalaztuk a bögrékbe, majd sós karamellás és csokis szirupot adtunk hozzá. Aztán úgy döntöttünk, hogy teszünk bele egy kis cold brew kávét

– hallható a színésznő hangalámondásában. A felvételen Witherspoon meg is kóstolja a készítményt, és a kamerába nézve így értékeli: „Ez nagyon jó!”

A kommentekben többen nemtetszésüknek adtak hangot, a legtöbben azt emelték ki, hogy a hó nem túl tiszta, így nem kéne elfogyasztani.

Reese Witherspoon azóta három reakcióvideót is készített, amikben megvédi magát. Az elsőben megmutatta, hogy egy pohárban megmikrózta a havat, ami megolvadva láthatóan teljesen tiszta. A másodikban azt mondta:

Úgy tűnik, elértük az egyszer élünk kategóriát, de itt évente egyszer havazik. Nem értem… Ugyanakkor el kell mondanom: nagyon finom volt!

A harmadik videóban kifejtette, ő egyébként a vizet sem szűrve issza, csak simán a csapból, sőt, felnőve a slagot a szájába vette, és úgy ivott belőle, mégsem lett semmi baja.

Aki ezek után kedvet kapott volna a recept kipróbálásához, annak mutatjuk az eredeti videót:

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik