Élet-Stílus

Megnősült Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal Ted Mosbyja

John Nacion / NurPhoto / NurPhoto via AFP
John Nacion / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Egy hóvihar kellős közepén keltek egybe feleségével.

Josh Radnort legtöbben a kilenc évadot megélt, 2014-ben véget érő Így jártam anyátokkal című szitkomból ismerik, ahol Ted Mosbyt alakította. A sorozat fő történetszála az volt, Ted hogyan ismeri meg a feleségét. A valóságban a 49 éves színész idén év elején mondta ki a boldogító igent klinikai pszichológus szerelmének, Jordana Jacobsnak. Az esküvőre New York államban, egy hóeséses napon került sor.

Radnor a hétvégén mutatott pár fotót a nagy napról az Instagramján.

Megházasodtam! Két héttel ezelőtt. Egy kisebb hóvihar közepette. Hihetetlenül magával ragadó, havas, boldogsággal teli hétvége volt

– írta posztjában, amit hálálkodással folytatott. Miután köszönetet mondott a vendégeknek és az esküvői szolgáltatóknak, újdonsült nejéhez intézett pár szót:

Legfőképpen Jordanának vagyok hálás. El sem tudom hinni, mekkora szerencsém van, hogy ezt a rendkívüli nőt a feleségemnek nevezhetem.

A páros 2022 februárjában találkozott egy meditációs elvonuláson, ahol pszichedelikus gombát is fogyasztottak. Radnor egy meditáció során hangot hallott a fejében, ami azt mondta neki: „Ez a te nőd”. Jacobs is hasonlót élt át. Az elvonulás után elválaszthatatlanok lettek, rövidesen összeköltöztek, majd tavaly eljegyezték egymást.

A New York Times-ban az esküvőjükről megjelent cikk szerint a színész a fogadalmában azt mondta:

Ahogy belenézek zöld szemeid végtelenjébe, tudom, hogy az, hogy eddig nem házasodtam meg, nem azért volt, mert valami gond van velem. Az igazság az, hogy azért nem házasodtam meg eddig, mert rád vártam.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josh Radnor (@joshradnor) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Friss közös képpel kedveskedett az Így jártam anyátokkal rajongóinak a sorozat Tedje és Lily-je
Kollégáik sem hagyták szó nélkül Josh Radnor és Alyson Hannigan Instagramra feltöltött szelfijét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik