Élet-Stílus

Béres Anett a ValóVilágról: Az egész ország szeretett és tisztelt minket

Bársony Bence / RTL
Bársony Bence / RTL
Szerinte a mostani villalakók már más értékrendet képviselnek, mint ők 20 évvel ezelőtt.

Béres Anett szombaton az Instagram-oldalán emlékezett meg annak a huszadik évfordulójáról, hogy beköltözött a ValóVilág-villába, és mint írta: megváltozott az élete.

„130 napot töltöttem ott. Nagyon fiatal voltam akkor még. Abban az időben, még nem létezett Magyarországon az a szó, hogy celeb,

ismert emberek lettünk, akiket az egész ország szeretett és tisztelt. Akkor még nem volt ez a töméntelen gyűlölet, ami most árad a közszereplők felé. Akkor bármit tettünk, jó volt, most bármit teszünk, csak rossz lehet.

Nagyon izgultam a beszavazón, és el sem hittem, hogy engem választottak a nézők. Azóta is sokan kérdezik, hogy megbántam-e. A válaszom: nem, imádtam minden percét, és az azutáni éveket is, az életem része lett.

Mostanra megváltozott ez a játék, más értékrendet képviselnek, akik most jelentkeznek, és teljesen máshogy játszák. De akkor, 2004-ben, még óriási büszkeség volt bekerülni.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy ott lehettem” – írta posztjában, amihez egy a legjobb villabéli jeleneteit tartalmazó videót is csatolt.

Az akkor 22 éves Béres Anett a valóságshow harmadik szériájában szerepelt, ötödik helyezett lett. Azt az évadot VV Milo nyerte meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Béres Anett (@anettberes_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik