Élet-Stílus

A legtetováltabb brit azt szeretné, ha amputálnák a lábát

Azt mondja, senki sem tudja lebeszélni róla.

„Nem tud, nem arra gondolni” Nagy-Britannia legtöbb tetoválással rendelkező embere, a birminghami Matthew Whelan, hogy a sebészek egy egészen extrém testmódosítását véghez vigyék: amputálják a lábát – számolt be róla a Mirror.

Whelannek – aki korábban arról beszélt, hogy szerinte szégyellik a munkahelyén – csaknem az egész testét tetoválások fedik (18-19 millió forintot kitevő összeget fordított eddig rá), még a mellbimbóit is eltávolítatta, de most még egy lépéssel tovább menne.

A 43 éves férfi egy olyan sebészt keres, aki hajlandó lenne eltávolítani az egyik végtagját.

Korábban „csak” a lábujját gondolta levágatni, de aztán még nagyobbat gondolt.

A felhívást egy videó előzte meg, amelyben a láb amputációját „abszolút lenyűgözőnek” nevezte. Szerinte a saját maga megcsonkítása csak az ő döntése.

„A testmódosítást, legyen szó piercingről, tetoválásról, hegtetoválásról, amputációról/eltávolításról, mindenkinél különböző okokból végzik.  Ha nem kételkedsz abban, mikor valaki azt mondja, hogy nem abba a testbe született, amibe kellett volna, és nemet akar váltani, akkor pontosan ugyanígy kell tenni azzal, aki a teste módosítását akarja” – mondja Whelan, aki lassan hozta meg a döntését, de szerinte

A te tested, ha tenni akarsz vele valamit, senki sem mondhat rá nemet. A testmódosítások nagyon személyes dolgok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

B Art TEI-I | Model & Actor (@king_b0dy_art) által megosztott bejegyzés

Ő például nem csak kozmetikai okokból döntött így, hanem isiásza miatt is.

Tudom, hogy ez egy olyan téma, amiről nem igazán beszélnek. Azt hiszem, sokan azt gondolják, hogy őrültnek vagy súlyos elmebetegnek tartanák őket.

Ugyanakkor szerinte a betegség miatt és az egyéb okokból eldöntött akarata a mentális egészségére is jó hatással lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik