Élet-Stílus

Jennifer Lopez előadás közben lepett meg egy drag queent, aki az ő szerepében lépett fel – videó

Egy hollywoodi melegbárban hozta össze a sors a két J. Lo-t.

Életre szóló meglepetésben volt része a múlt hétvégén egy Jennifer Lopez-imitátornak, amikor az igazi Jennifer Lopez váratlanul felbukkant mögötte a színpadon – számolt be a BBC.

Amikor a drag-művész Jo Lopez épp befejezte az énekesnő új, Can’t Get Enough című dalának előadását – amihez a videóklipből ismert ikonikus, szív alakú kivágásokkal ellátott menyasszonyi ruha másolatát viselte –, és csókokat fújt a tömött tömegnek a The Abbey nevű kultikus nyugat-hollywoodi melegbárban vasárnap, amikor nem más lopózott mögé, mint személyesen az igazi Jennifer Lopez.

A nagy pillanatról készült egyik felvétellel természetesen el is büszkélkedett az előadóművész, a videót az alábbi galériában lehet megcsodálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jo W. Lopez (@justjolopez) által megosztott bejegyzés

Miután Jo Lopez felsikoltott a döbbenettől, a két J. Lo megölelte egymást, majd Jennifer Lopez megragadta a mikrofont, és a színpadra hívta David Cooleyt, a szórakozóhely alapítóját és vezérigazgatóját. A The Abbey szerint a popsztár azért volt a bárban, hogy megünnepelje annak 33. évfordulóját, és egyúttal tisztelegjen Cooley LMBTQ-közösségért tett áldásos munkája előtt. Illetve azért is, hogy népszerűsítse a hamarosan megjelenő This is Me… Now című albumát, amiről az első kislemez a korábban említett Can’t Get Enough.

De Jo Lopez jó előadóművészhez méltó módon a nagy találkozás után is folytatta a showműsort. Csak előtte átöltözött annak az énekesnő által a 2000-es Grammy-díjátadón viselt kék-zöld Versace ruhának másolatába, aminek  a Google képkeresési funkcióját is köszönhetjük.

Ez a személy, akitől annyi önbizalmat kölcsönöztem, akire olyan sokáig felnéztem, akit az egyik ikonomnak tekintek – látni ezt a személyt élőben, semmi sem hasonlítható ehhez

– mondta a szerencsés rajongó a BBC-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik