Élet-Stílus

„Kigyulladt, anya!” – videón a levegőben lángoló repülőgép

Újabb gond egy Boeing géppel.

Egy szemtanú rögzítette, ahogy egy teherszállító repülőgép hajtóműve lángra kapott repülés közben, még mielőtt kényszerleszállást hajtott volna végre a miami-i nemzetközi repülőtéren.

Az Atlas Air Boeing 747-8-as repülőgépe a Puerto Rico-i San Juanba tartott az ötfős legénységével, mikor nem sokkal a felszállás után a pilóta a hajtóműtüzet jelentette.

Személyi sérülés nem történt – írta a BBC.

A Szövetségi Légiközlekedési Hatóság (FAA) és a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács vizsgálja a történteket. A végére még nem értek, de egy softball labdával nagyjából megegyező méretű lyukat találtak a hajtómű felett – tudta meg a Reuters.

@melableh u never know what youre going to see on your evening walk 😵‍💫 plane landed safely at MIA airport #miami #miamiflorida #airplane #boeing #aliensighting #ufo #fyp #fypシ゚viral #planecrash #emergency #safelanding ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Nem ez az első probléma a Boeing gépeivel idén.  Január első napjaiban az Alaska Airlines Boeing 737-es járatának szakadt ki a vészkijárata 174 utassal a fedélzetén. Az ajtóra egy ház udvarán találtak rá később.

A vizsgálatok kilazult rögzítéseket találtak, de nem ez volt az első probléma ezzel a géptípussal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik