Élet-Stílus

Papadimitriu Athinának meggyőződése, hogy legkisebb lányát autóbalesetben elhunyt öccse küldte neki

TV2
TV2
Magyar Elektra azt mondja, nem Grigorisz született újjá benne, de nagybátyja folyamatosan jeleket küld.

Erős szövetség köti össze Papadimitriu Athinát harmadszülött lányával, Magyar Elektrával – erről a Meglepetés legújabb számában mesélt a páros. A színésznő a lapnak adott címlapinterjúban néhai öccséről, a Kormorán-alapítótag Grigoriszról is beszélt.

Hiszek az ezotériában. Meggyőződésem, hogy a harmadik gyerekemet, Elektrát az autóbalesetben elhunyt öcsém küldte nekem maga helyett. A testvérem halálának napja, február 29., és a lányom születésnapja például egy napon lenne, ha a szökőévet leszámítjuk. Amikor a testvérem meghalt 1980-ban, szökőév volt, a lányom viszont 18 évvel később, március elsején jött világra. Grigoriszt a hatos út 98-as kilométerkövénél érte a baleset, Elektra ’98-ban született, és a hatodik közös gyerekünk volt az akkori párommal, hiszen én kettővel, ő pedig három gyerekkel érkezett a kapcsolatunkba

– magyarázta Papadimitriu, a témához pedig 25 éves lánya is hozzászólt:

Anya sokszor mesélt nekem a 23 évesen meghalt testvéréről. Az már kiderült számunkra, hogy nem ő született újjá az én fizikai testemben, de Grigorisz folyamatosan jeleket küld. Olyan, mintha a lelke még mindig itt lenne köztünk. Anyukámmal fogékonyak vagyunk a spirituális dolgokra, és úgy hisszük, hogy nincsenek véletlenek. Mindenkinek van karmája, amit az adott életében le kell dolgoznia.

Magyar Elektra tavaly nem jutott tovább a The Voice selejtezőjén, ahol egyik nővére, Trokán Nóra zsűritag volt. Utána édesanyja nyilatkozott arról, hogy legfiatalabb lánya mindig a nővérei árnyékában élt.

Kapcsolódó
Papadimitriu Athina elmondása szerint legkisebb lánya, Magyar Elektra a nővérei árnyékában nőtt fel
Mindig a Trokán-lányokhoz hasonlították őt, amit anyja szerint „nagyon nehéz volt neki lenyelni”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik