Élet-Stílus

Pogány Judit Koltai Róbertről: Az együtt megöregedés csodáját elvette tőlem

RTL Klub és Veszely Bence / RTL+
RTL Klub és Veszely Bence / RTL+
Úgy véli, ha a bizalom odalesz egy kapcsolatban, azt már nem lehet visszahozni.

A Szavakon túl című műsor legutóbbi adásában Pogány Judit volt Kadarkai Endre vendége. Az interjúban a Nemzet Színésze Koltai Róbertról is szót ejtett, akivel annak idején 35 évig voltak házasok, 2006-ban viszont a szakítás mellett döntöttek, miután fény derült Koltai hűtlenségére.

Amikor a műsorvezető arról érdeklődött, jóban maradtak-e Pogányék a különválást követően, a színésznő azt felelte, az idő  nagyon sok mindenre orvosság.

Ebben lehet bízni, hogy az idő elmossa ezeket. Abban az időben persze, elég sokat bőgtem is, meg nagy fájdalom volt. Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, bárhogy, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette. És az együtt megöregedés egy olyan fantasztikus csoda lehet. Azt megélni, együtt megöregedni. Azt a Robi elvette tőlem. Ezt a fajta csodát, ezt ő elvette ilyen módon. A bizalom megromlott

magyarázta Pogány, hangsúlyozva: szerinte ha a bizalom odalesz egy kapcsolatban, azt megjavítani már nem lehet, hiszen a becsapott fél időről-időre aggódni fog amiatt, nem történt-e a háta mögött valami rossz, amiről nem tud.

Mindenki kérdezte, hogy de miért nem bocsátok meg. Hát mert nincs kedvem! Én azt gondolom, ha egy kapcsolat jó, az legyen, ha meg nem, az ne legyen. Miért nem lehetek szabad inkább?

A színésznő hozzátette, máig nagyon szépnek találja, ha kézen fogva lát sétálni egy idős párt. Mint mondta, volt is rá példa, hogy egy ilyen jelenetet látva félreállt az autójával, és utánasietett egy párnak, hogy lefotózza őket.

Utánuk szaladtam, és bocsánatot kérek még mai is tőlük, hogy hátulról lefényképeztem őket. Mert azt hittem, ott halok meg, azt olyan szépnek láttam

– emlékezett vissza.

Tavaly egyébként Koltai Róbert is beszélt Pogány Juditról (akivel hivatalosan sosem váltak el). Mint mondta, nincsenek haragban egymással, néha telefonon is beszélnek, a nyáron pedig egy filmen is együtt dolgoztak.

Kapcsolódó
Koltai Róbert: Teljesen felgyógyultam, jobban vagyok, mint a betegség előtt
Feleségéről és új párkapcsolatáról is beszélt egy friss interjúban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik