Élet-Stílus

Koltai Róbert: Teljesen felgyógyultam, jobban vagyok, mint a betegség előtt

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Feleségéről és új párkapcsolatáról is beszélt egy friss interjúban.

Koltai Róbert tavaly év végén komoly orvosi beavatkozáson esett át, egy shuntöt ültettek a fejébe, ami elősegíti az agyvíz megfelelő áramlását. A műtét előtti hónapok nagyon megviselték, beszélni és járni is csak nehezen tudott. Heteket töltött kórházban, a kivizsgálások során Parkinson-kórt és jóindulatú daganatot is feltételeztek az orvosok. Szerencsére a beavatkozás után gyorsan újra talpra tudott állni, és ma már nyoma sincs egészségügyi problémáknak. A nehéz időszakban jelenlegi párja, Gaál Ildikó végig mellette állt.

Nem könnyű a párkapcsolatot és a szakmaiságot balanszban tartani. Amellett, hogy közösen élünk és dolgozunk, mindkettőnknek megvan a saját munkája. Volt jó néhány hónap – hívjuk csak nehéz időszaknak –, amikor Ildinek nehezebb volt. Oda kellett figyelnie rám, és arra, mikor kell orvoshoz menni. Nagyon csodálatosan sikerültek a beavatkozások, Ildi odafigyelése és szeretete pedig rengeteget hozzátett a gyógyulásomhoz. Mára teljesen felgyógyultam, jobban vagyok, mint a betegség előtt

idézi a Bors a színész Star magazinnak adott interjúját.

Koltai 1971-ben kötött házasságot Pogány Judittal, akivel 2006-ig élt együtt, hivatalosan azonban sosem váltak el. Kapcsolatukról a színész így nyilatkozott:

Az ember elsősorban a szépre emlékezik. Van egy fiunk és három unokánk, akik örökre összekötnek minket. Elég messze élünk egymástól, én Rákoskerten, ő pedig Szigetszentmiklóson lakik. Néha telefonon beszélünk. Egyáltalán nem vagyunk haragban, sőt nyáron együtt dolgozunk majd egy filmben is.

Koltai Róbert a magazinnak elárulta: élete végégig tervez dolgozni. „A koromhoz képest a lehető legjobb formában vagyok, és már nagyon várom az első forgatási napomat” – fogalmazott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik