Élet-Stílus

Molnár Anikó: Bárcsak lettem volna Dubajban, és most lenne 200 millió forintom

rtl
rtl
Úgy érzi, nem tudja magáról lemosni a pletykákat.

A humorista Kembe Sorel podcastműsorában járt Molnár Anikó, írja a story.hu. Ebben a celeb azt mesélte, életében nem járt Dubajban, holott évek óta azt terjesztik róla, visszajáró vendég az Egyesült Arab Emírségekben.

Én vagyok a dubaji kurva Magyarországon. Holott valójában életemben nem jártam ott. Aztán mégis én vagyok az a nő, akivel húsz éve reklámozzák Dubajt.

A félreértést az okozhatja az egykori Nagy Ő szerint, hogy Havas Henrik korábban írt egy könyvet róla, amit félreértelmeztek szemlézéskor bizonyos újságírók, így hamis állításokkal teli cikkek születtek.

A velem kapcsolatos félreértések sorozata ezzel a könyvvel kezdődött. Voltam ugyan egy hercegségben, de nem Dubajban. Havasnak is mondtam annak idején, nem engedem, hogy kiderüljön, pontosan hol. Azt hiszem, a történet szempontjából teljesen lényegtelen. Aztán a leírtakat több újságíró rosszul vette át és írta meg. Azóta sem tudom ezt magamról lemosni, az embereknek általában így jutok eszébe sajnos. Így lettem én az ország első dubajos lánya, még ha ez egyáltalán nem is fedte a valóságot. De a történtek után azt kívánom, bárcsak lettem volna Dubajban, és most lenne 200 millió forintom. A kiutazásom előtt egy hétig gondolkodtam, bevállaljam-e. 23 éves voltam ekkor. Végül kimentem, de nem feküdtem le senkivel. Sőt senkivel semmilyen testi kapcsolatom nem volt

– magyarázza Molnár Anikó, aki mostanság felnőtt tartalmak gyártásában találta meg számításait.

Kapcsolódó
Molnár Anikó az OnlyFansről: Ami nekem belefér, az belefér, magamnak kell ezzel elszámolni
Azt mondja, amíg mosolyogva tud tükörbe nézni, addig nincs baj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik