Élet-Stílus

„A munkán kívül valójában cölibátusban élek, mert a szex unalmas” – mondja a veterán felnőttfilmes

Egy eddig közel 150 filmben szereplő pornósztár nemrég arról beszélt egy podcast vendégeként, hogy nem látja értelmét a szexnek, csak akkor, ha fizetnek érte. Valamint azt is elárulta: a magánéletében önmegtartóztatást fogadott, amíg nem találja meg a nagybetűs Igazit.

Egy eddig közel 150 jelenetben szereplő felnőttfilmes azt állítja, hogy ha nem dolgozik, akkor cölibátusban él. Gia Paige a Bougie Show podcast vendégeként több, szakmával szembeni előítéleteknek ellentmondó állítást is tett a Daily Star beszámolója szerint.

Például azt mondta, hogy szerinte „unalmas” a szex, ezért ő nem is tulajdonít olyan nagy jelentőséget neki, mint amennyire az emberek többsége.

A munkán kívül tulajdonképpen cölibátusban élek. (…) Mert a szex unalmas, hacsak nincs valamiféle vonzalom vagy kötődés valakivel – egyébként csak elmehetnék a forgatásra, és kaphatnék érte egy csekket

– fogalmazott a felnőttfilmsztár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gia Paige (@giapaigex) által megosztott bejegyzés

Majd azt is elárulta, hogy a kamera előtti szexuális aktusokat sem élvezi különösebben: „Annyi minden jár a fejedben, (..) megnyílsz a kamera előtt, aggódsz a szögek miatt, aggódsz, hogy »jól nézünk-e ki én és a társam?« Annyi mindennel jár, hogy ez végsősoron csak egy munka.”

Illetve azt is elmesélte, hogy az eredeti tervei szerint escortnak készült, és csak „véletlenül” kezdett el felnőttfilmeket forgatni, de hangsúlyozta, hogy nem a szexmunka ölte meg a nemi vágyát. „Úgy érzem, mindig is ilyen voltam.”

Utolsó polgári állásában a most 33 éves nő feladata az volt, hogy egy pizzériát vezessen, de amikor kézhez kapta az első forgatás után a fizetését, úgy döntött, pályát módosít. Egykori kollégáival azonban továbbra is jóban van, olyannyira, hogy rendszeresen visszajár pizzázni hozzájuk vendégként.

A pornósztár nemcsak a korábbi munkatársaival maradt jóban, hanem a családjával is teljesen őszinte az új munkájával kapcsolatban, ők cserébe büszkék rá a díjaiért és a kitartó munkájáért.

A szüleim büszkék rám. (…) Sőt, volt egy hosszabb időszak, amikor az anyukám kezelte az összes emailemet. Nagyon támogatnak.

Az apjáról pedig azt mesélte, hogy rendszeresen elkíséri a közönségtalálkozókra, ahol testőrként védelmezi.

Gia Paige emellett arról is beszélt, hogy szerinte a szexmunka a vérében van, hiszen már a dédnagyanyja is burleszktáncos volt, de a mostohaapja is sztriptíztáncos volt korábban, és a két nővére is ezt a hivatást választotta magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik