Élet-Stílus

Sírva fakadt a nő amikor megtudta, hogy véletlenül egy 800 ezer forint értékű koktélt rendelt magának

AlSimonov / Getty Images
AlSimonov / Getty Images
Élete legdrágább italát rendelte meg egy nő december végén egy ötcsillagos londoni hotel bárjában. Amikor meglátta a számlát, könnyezni kezdett.

Londonban szilveszterezett egy Lynsey nevű brit nő a családjával. Öt éjszakát töltöttek egy ötcsillagos szállodában, ahol Lynsey rögtön az első éjszaka elkövette élete egyik legnagyobb baklövését – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Lynsey a TikTokon osztotta meg a történetét. Azt mondja, az első este a bár itallapjáról találomra rendelt egy koktélt, aztán kis híján megállt a szíve, amikor az ital mellé egy 1890 fontról (kb. 830 ezer forintról) szóló számlát kapott. Amikor megmutatta a számlát a férjének, a férfi szó nélkül felállt és kisétált a bárból.

A koktélról, ami egy különleges, ritka whiskeyből készült Lynsey azt hitte, 18 font 90 pennybe (kb. 8 ezer forintba) kerül, így pánikba esett. Magyarázni kezdte a pultosnak, hogy félreértés történt és fogalma sem volt róla, hogy egy vagyont érő italt iszik. Ettől pánikba esett a pultos is és hívta a főnökét.

A bárvezető meglepően nyugodt maradt és diszkréten annyit mondott a nőnek, ne aggódjon, valahogy majd megoldják a problémát. Lynsey azt mondja, ezek után idegesen töltötte majdnem a teljes londoni tartózkodását, kerülte a bárt, mint a pestist.

Végül az utolsó este, szilveszter estéjén Lynsey és a húga vacsora után úgy döntöttek, lesz, ami lesz, bemennek a bárba egy italra. A bárvezető széles mosollyal üdvözölte Lynseyt, aztán meg is ölelte, és magyarázni kezdte valakinek, hogy ő az a nő, aki miatt fel kellett bontani a különleges whiskeyt. Lynsey újra szabadkozni kezdett, de a bárvezető azt mondta, nyugodjon meg, felejtse el az egészt.

Lynsey még megkérdezte, mi történt a pultossal, mire a bárvezető azt felelte, hogy természetesen kirúgta. A nő ekkor könnyezni kezdett és azt mondta, inkább kifizeti a méregdrága italt, de nem akarja, hogy valaki miatta veszítse el az állását. A bárvezető erre azt mondta, ne aggódjon, csak viccelt, a fiút nem rúgták ki, de részt kell vennie egy képzésen, mert nem ez volt az első ilyen esete, és tudnia kellett volna, hogy ha valaki egy közel kétezer font értékű italt rendel, akkor vissza kell kérdeznie, hogy vendég tisztában van-e az ital árával és biztosan kéri-e.

@lynsey_36 Replying to @Caroline💕 ♬ original sound - Lynsey

Ajánlott videó

Olvasói sztorik