Élet-Stílus

Kitiltották miatta jógaóráról, agyrázkódást okozott vele – a világ egyik legnagyobb péniszű férfije mesélt a tapasztalatairól

Az emberek egy ezrelékéhez tartozik a méretével.

Az átlagostól eltérő adottságokkal rendelkezni gyakran olyan nehézségeket okozhat, melyek egy kívülállónak eszébe sem jutnának – ez alól nem jelent kivételt az sem, ha valakinek túl nagy a férfiassága. Nemrég írtunk egy férfiről, akit a fenti okból kitiltottak több randiappról is, de problémájával nincs egyedül. A világ egyik legnagyobb péniszű férfije könyvet írt A Long Story: Life With One Of The World’s Largest Penises (magyarul Egy hosszú történet: Élet a világ egyik legnagyobb péniszével) címmel, hogy eloszlassa a fetisizált adottság körüli tévhiteket és mítoszokat – írja a Metro.

Matt Barr korábban egy dokumentumfilmben is szerepelt, ami ugyanezt a témát járta körül, miután 30 centiméteres nemi szervével a világ népességének egy ezreléke közé tartozik.

Ez egy olyan dolog, amit az emberek egyáltalán nem tekintenek bajnak. Ez vagy vicc egy mainstream műsorban, vagy a pornográfiában reklámozzák. Ez nem világít rá a valódi problémákra

– mondja a 40 éves férfi.

Barr kezdetben örült a méretének, hiszen az ilyen adottságot sokan ajándéknak tartanák, de a valóságban ez nem ilyen egyszerű. Már 12 éves korában sem tudta két kézzel eltakarni a nemi szervét, többet költ óvszerre és fehérneműre, valamint a biciklizés számára lehetetlen, de ezeket még nem tartaná a világvégének. A marketinggel foglalkozó férfit egyszer kitiltották jógaóráról, mert másokat zavart, amit a lábai között láttak, valamint egy szállodából is elküldték, mert azt hitték, erekciója volt a medencében.

Barrnak a nőkkel való ismerkedésnél is hátrány az átlagon felüli méret:

Most már mindketten nevetünk rajta, de egy alkalommal, mikor egy lánnyal voltam, a végén agyrázkódást okoztam neki, csak mert meglendítettem.

A cambridge-i egyetemen tanult férfi arról is mesélt, hogy bizonyos nők fetisizálják ők a mérete miatt, míg másokkal egyszerűen nem is tud intimebb viszonyba kerülni a méretkülönbség miatt – de olyan nőkkel is találkozott már, akik találtak ennél fontosabb dolgot a vele való ismerkedés közben, és nem tulajdonítottak ennek különösebb jelentőséget.

Barr péniszkisebbítő műtéten is gondolkozott, de végül elvette az ötletet – egy ilyen műtét 15 ezer fontba (körülbelül 6,5 millió forint) kerül, és kellemetlen szövődményei is lehetnek a beavatkozásnak. Szerinte az ellenkező cipőben járó férfiak még rosszabb helyzetben vannak, hiszen ott negatív irányú az őket érő társadalmi stigma, de vannak azonosságok: ők sem képesek a szokványos, behatolással járó szexuális együttlétekre, és sosem tudhatják, a partnerük hogyan fog reagálni a méretükre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik