Szórakozás

Túl nagy a pénisze miatt tiltják ki a randiappokról – állítja az influenszer

Pedig nem küld róla kéretlen fotókat.

Egy 32 éves férfi arról mesélt a Daily Starnak, hogy méretes nemi szerve miatt nem tud randizni, ugyanis kitiltják őt a randiappokról (ami akár a túl nagy péniszű férfiak problémáiról szóló dokumentumfilmben megszólalók nehézségeit is tovább árnyalhatta volna).

Callum Lyon már évek óta nem iszik alkoholt, így a szórakozóhelyeket nem tartja megfelelőnek a randizáshoz. Maradtak hát a társkereső alkalmazások, azonban Hinge és Tinder-fiókját is felfüggesztették, látszólag ugyanazon okból. Túl nagy a pénisze. Míg emberek egy csoportja azért küzd, hogy a női mellbimbókat se tiltsák le a közösségi oldalakról és társkereső alkalmazásokról, addig a személyi edzőből lett influenszer abban érez hátrányos megkülönböztetést, hogy ő nem pózolhat alsónadrágban.

Nem kellett volna eltávolítani valamiért, amiről nem tehetek. Rengeteg nő van ott, akiknek mindene kint van, engem pedig eltávolítanak. Ez nagyon frusztráló, mert csak a leendő exfeleségemmel szeretnék találkozni

– mondta a rendkívül optimista jövőt látó Lyon.

Noha az angliai Pontefractban élő férfi nem töltött fel magáról teljesen meztelen képeket, fotóin fontosnak tartja, hogy jövőbeli randipartnerei ne csak az arcát és fedetlen felsőtestét láthassák, hanem deréktól lefelé is megtekinthessék őt (mi viszont találtunk róla egy cicás képet, ami miatt feltehetőleg nem függesztették volna fel a fiókjait).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Callum Lyon (@callumlyon) által megosztott bejegyzés

A Tinder szóvivője szerint, ha valaki megszegi a közösségi irányelveiket, annak eltávolítják a profilját, ahogyan a Hinge szolgáltatási feltételeit sértő tartalmak feltöltése is a fiók azonnali megszüntetését eredményezheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik