Élet-Stílus

„Ha az én lányom ilyet csinálna, pofont kapna!” – Solomon Zsuzsanna az adventi vásár közepén állt bele a Paulinákba

RTL
RTL
Elhagyta őket az ünnepi szellem.

A Város Királynőinek szerda este adásában tovább mérgesedtek az indulatok Solomon Zsuzsanna és a Paulinák között. Utóbbiak az egyik kedvelt boltjukba invitálták magukkal Solomont és Micheller Mónikát, előbbivel viszont Kalmár Paulina közölte, hogy nem örülnek a jelentlétének.

Kalmár szándékos piszkálódásokkal illette Solomont, aki nem is maradt adós a válasszal. Egy ponton Pálfiné Paulina arra kérte utóbbit, hogy vegyen vissza egy kicsit, amiből újabb szóváltás kerekedett.

– Megpróbálom tanítani a lányodat, amit neked nem sikerült. Bocsánat, de azért amit ki kell mondani, azt kimondom.
– Figyelj, neked van két gyereked. Tanítsd azokat!
– Tanítom is! Hát nem is ilyen lesz a lányom, mert az egy szégyen lenne az életemben, ne is haragudjál.

A hangulat az este folyamán sem javult a bécsi vásáron: a karácsonyi ajándékozás kapcsán szóba került a gyereknevelés, mire Solomon azt kérdezte Pálfinétól, miért lehet az, hogy amíg ő elmondása szerint szereti kifejezni mások irányába, hogy értékeli őket, addig a lányán ennek eddig semmilyen jelét nem látta. Pálfiné erre azt felelte, szerinte Solomon rosszul látja a gyerekét, és mindössze arról van szó, hogy ellenszenvezik vele. A gondolattal Kalmár is egyetértett, ám Solomon kéretlennek találta a megjegyzését.

– Most az édesanyáddal beszélgetek.
– Négyen beszélgetünk, ne haragudj.
– Hozzá beszélek. Ne haragudj, nem tanítottad azt meg neki, hogy ne szóljon közbe? Az én lányom ha ilyet csinálna, akkora pofont kapna. Nem érdekel, hogy 30, vagy 35 éves!
– Nagyon sajnálom a lányodat.

Kalmár Paulina végül kikérte magát, hogy Solomon azt pedzegeti, az édesanyja nem tudja, hogyan nevelje a gyerekeit és adja tovább az értékeit, majd faképnél hagyta a társaságot. Pálfiné Paulina az elhangzottak után közölte Solomonnal, hogy szerinte sok dologban igaza van, a stílusa viszont nem kívánatos, így amíg ezen nem változtat, ő sem kíváncsi rá.

Az üzletasszony egyébként egy korábbi adásban Czeglédi Laurát is sírásig osztotta, amikor a gyerekvállalásról beszélgettek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik