Szórakozás

„Gusztustalan, de tényleg” –  Solomon Zsuzsanna a sikertelen gyerekvállalásról faggatta a sírás határán lévő Czeglédi Laurát

rtl
rtl
Érzékeny témát kezdtek kivesézni.

Ismét vitáig fajult egy közös étkezés A Város Királynői között a reality legutóbbi részében. Mint az a műsorból kiderült, Czeglédi Laura már nagyon szeretne gyereket a párjával, ám ez nem sikerült nekik egyelőre. Solomon Zsuzsanna erről kezdte faggatni Czeglédit, hozzátéve, szerinte szereplőtársa nem is igazán akar anya lenni.

Bántotta, hogy szembesítem azzal, hogy valójában nem is elkötelezett a gyermekvállalás irányába. Én azt érzem, ha egy nő akar valamit, akkor arra fókuszál. Ha egy nő gyereket akar, azon van a fókusz.

Kalmár Paulinának nem volt szimpatikus ez a beszélgetés:

Nem értem a Zsuzsát, miért ilyen gonosz. Addig nyomja a kellemetlen témát, amíg el nem éri a másik ember leggyengébb pontját. Gusztustalan, de tényleg.

Czeglédi ekkor már elsírta magát, Solomon felajánlott neki egy svájci programot, ami olyan pároknak ajánlott, akiknek még nem jött össze a gyerek. Czeglédi elmondta, nem akar másokkal összezárva lenni, hat hétre pedig nem kíván elutazni. Solomon ekkor már kiakadt:

Látod, nem is érdekel! Ne csinálj úgy, mintha tényleg mindent megtennél. Kimondhatjuk: nem is annyira érdekel a téma!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik