Élet-Stílus

Sydney Sweeney tizenévesen mellkisebbítő-műtétről álmodozott, ma viszont a legjobb barátaiként hivatkozik idomaira

Matt Winkelmeyer / Variety via Getty Images
Matt Winkelmeyer / Variety via Getty Images
Más nőknek is azt tanácsolja, hogy viseljék büszkén, amivel a természet megajándékozta őket.

Sydney Sweeney a Glamour brit lapszámának adott interjút, melyben egyebek közt arról is beszélt, hogy gimnazistaként annyira kényelmetlenül érezte magát a nagy mellei miatt, hogy nem győzte túlméretezett pulóverekbe bugyolálni magát, és arról álmodozott, hogy 18 éves korában kés alá is fekszik majd, hogy egy plasztikai sebész kisebbé tegye az idomait.

Anyukám azt mondta nekem, ne csináld, megbánod az egyetemen. Nagyon örülök, hogy nem tettem meg. Szeretem őket. Ők a legjobb barátaim

– jelentette ki az Eufória színésznője, aki más nőket is igyekszik arra bátorítani, hogy mutassák meg azt, amivel a természet megajándékozta őket.

Dicsekedj azzal, amit kaptál. Legyen a tiéd. Szeresd! (…) Annyira fiatalon elkezdtem takargatni a testemet, de amint magabiztosabb lettem, ez megváltozott. Meg akarom mutatni a lányoknak, mennyire csodálatos, gyönyörű és erőt adó az a test, ami a miénk

– tette hozzá.

A színésznő munkásságával, illetve azzal, hogyan sikerült betörnie Hollywoodba, korábban egy portréban is foglalkoztunk.

Kapcsolódó
Nem volt sok esélye betörni a filmiparba, most már mindenki rá kíváncsi
Sydney Sweeney a rivaldafénytől távol, kapcsolatok nélkül nőtt fel, így amikor színészi pályáról álmodozott, a szülei csak legyintettek. 12 éves korában egy saját készítésű prezentáció után azonban minden megváltozott. 21 évesen a Szolgálólány meséjében mutatkozott be a világnak, ma pedig többek között az Eufória Cassie-jeként ismerhetik a rajongók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik