Élet-Stílus

Megpróbáltuk megtudni a pihentető alvás titkát, a legjobb tanácsot egy hölgytől kaptuk az utcán

24.hu
24.hu
Nem ijesztgetésből, de aki huzamosabb ideig rosszul alszik, az akár tíz évvel rövidebb ideig fog élni – ezt G. Németh Györgytől, a Magyar Alvás Szövetség elnökétől tudjuk. Egyre több ember szenved alvászavarban, ami részben a XXI. század betegsége. Mielőtt szakemberhez fordulnánk, nézzük meg, megfelelőek-e az alváskörülmények, mint az ideális hőmérséklet (18-20 fok), párna és matrac minősége, pára- és fényviszonyok stb. A szakember mellett járókelőket kérdeztünk arról, hogy alszanak és milyen tippjeik vannak a nyugodt éjszakákhoz. Érdemes megfogadni a tanácsokat!

7-9 óra a sztenderd, ha valaki huzamosabb ideig ennél kevesebbet vagy többet alszik, az probléma. Ennek okait ki kell vizsgálni, hogy tudjuk, alvászavar vagy más egyéb betegség van-e a háttérben. Nem mindegy, mikor van az utolsó étkezés, és ha megfogadják egyik alanyunk jó tanácsát: nem este kell kitalálni holnapi napot, hanem majd holnap!

 

Hirdetés

Feszültség? Alvászavar? – Sedacur forte

A Sedacur forte a valeriána, komló és citromfű kivonatát tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer, amely napközben oldja a feszültséget, este segíti az elalvást és a nyugodt éjszakai pihenést. Klinikailag igazolt hatású. Nappal nem álmosít, nincs negatív hatással az autóvezetésre, és nem befolyásolja a koncentrációt sem. 30 és 60 szemes kiszerelésben is elérhető.

 

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A videó a Phytotec Hungária Bt. támogatásával készült.

Olvasói sztorik