Élet-Stílus

Dubajban megválasztották a legszebb influenszert: magyar győztes lett

Gabe Ginsberg / Getty Images
Gabe Ginsberg / Getty Images
A jövőbeli versenynél már szervezőként kíván tevékenykedni.

Nyolcszázan jelentkeztek a Miss Influencer versenyre, amit idén Deák Edina Karina nyert meg az Egyesült Arab Emirátusokban – írja a naphire.hu. A magyar győztes úgy nyilatkozott a portálnak:

Nem azzal a céllal indultam el, hogy megnyerjem a versenyt, hanem hogy lábra tudjak állni az emirátusi piacon, ami az elsődleges célom volt. Összesen 800 induló közül én lettem a győztes. Ami abban segített, hogy felülkerekedjek a többi versenyzőn, az szerintem a tartalmaim minősége és a személyiségem/kisugárzásom volt. Nem volt egyszerű olyan személyt találni, aki megértette, hogy mit szeretnék, és milyen magas színvonalon, de az utolsó pillanatban rátaláltam arra a videósra, akivel bár nem volt egyszerű az együttműködés, nagyon igényes tartalmakat tudtunk létrehozni.

Azt mondja, a divatiparban képzeli el a jövőjét, de a versenyt sem engedi el teljesen:

Szeretnék a Miss Influencerben is aktívabban részt venni, tudásommal és személyes tapasztalataimmal hozzájárulni a következő versenyek megrendezéséhez. Komoly terveim vannak azzal kapcsolatban, hogy a versenyt és önmagamat is büszkén képviseljem, de abban is, hogy magát ezt a digitális platformot és annak a színvonalát, stílusát és értékét növelhessem, kiteljesíthessem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Travel | Fashion | Dubai (@deakedinakarina) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Travel | Fashion | Dubai (@deakedinakarina) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik