Élet-Stílus

Borotválkozz simán idén karácsonytól!

Braun
Braun
Bársonyosan sima bőr minden nap, maradék szőrszálak, bőrsérülések, hosszas előkészületek és tisztogatás nélkül, habbal, nedvesen vagy szárazon - és jó ideig még áramforrás sem kell hozzá.

A borotválkozást a legtöbb férfi nyűgnek éli meg: nem elég, hogy rendszeresen, akár nap mint nap szükség van rá, még nagyon oda is kell figyelni arra, hogy tökéletesen sikerüljön. Az arcnál nincs fontosabb tényezője annak, hogy a társas kapcsolataink sikeresek legyenek. A szép sima bőr pedig a jó benyomás alapja, nem csak a nőknél, hanem a férfiak esetében is.

Nincs annál kínosabb, mint amikor borotválkozás után itt-ott jól látható szőrszálak maradnak az arcon. Akinek nagyon erős arcszőrzete van, azért nem szeret borotválkozni, mert a borosták szinte fél nap alatt újra kiütköznek, de megvan a maga hátránya a puhább, világosabb színű szakállnak is: a nehezebben látható, gyengébb szálak felett könnyebb a borotvával úgy átsiklani, hogy nem esnek áldozatul.

Sokan még mindig a hagyományos, borotvahabos, kézi borotvás megoldást tartják a legjobbnak, ennek azonban nagy hátránya, hogy a bőr legfelső rétege valamilyen mértékben mindig sérül borotválkozás közben, ráadásul a nehezebben elérhető, vagy erősebb szőrzettel fedett területeken egymás után többször is át kell menni a borotvával.

A BRAUN legújabb fejlesztése, az S9 PRO+ a hagyományos kézi borotva hatékonyságát ötvözi az elektromos borotva minden kényelmével annak érdekében, hogy a mindennapi borotválkozás tényleg simán menjen! Makulátlan simaság egy elektromos borotva minden kényelmével, nedvesen vagy szárazon is! Nem számít, hogy 1, 3 vagy 7 napos a szakáll – az 5 tökéletesen összehangolt elemből álló vágórendszer még a legnehezebben elérhető helyeken és a legerősebb arcszőrzet esetén is eltávolítja a szőrszálakat, miközben gyengéd marad a bőrhöz.

Braun

A BRAUN S9 PRO+ a hagyományos kézi borotvához hasonlóan képes tökéletesen simára borotválni az arcbőrt, ráadásul a nehezen elérhető helyeken is alaposan. A rendkívül adaptív, 40°-os szögben billenő borotvafejjel még a trükkösebb áll alatti és nyaki területeket is eléri, miközben egy különleges bőrvédő fémsávval óvja a bőrt a sérülésektől. A BRAUN legújabb okosborotvája beépített szenzorral érzékeli a borosta sűrűségét és ehhez igazítja a pengék teljesítményét, miközben a különböző irányba növő, nehezen kezelhető szőrszálak eltávolításáról is gondoskodik.

Szárazon, nedvesen, habbal vagy anélkül – a BRAUN fejlesztői ezen a téren is arra törekedtek, hogy az elektromos borotva egyszerű használatát a hagyományos kézi borotválkozás alaposságával ötvözzék, ezért olyan, 100 %-ig vízálló elektromos borotvát alkottak meg, amely hatékonyan varázsolja simára az arcbőrt szárazon, vizesen, vagy akár borotvahabbal is.

Ahogy a megjelenésükre igényes férfiakra, úgy a kihívásokat kedvelő kalandorokra is gondoltak az S9 PRO+ fejlesztői: a mobil borotvatöltő tok 90 perc töltés nélküli üzemidőt biztosít, hogy utazás közben is gond nélkül használható legyen. Teljes védelmet nyújt az ütődés, karcolás és a por ellen, így nem csak otthon, nyaraláskor, vagy üzleti utakon, hanem bármilyen extrém kalandtúrán is megállja a helyét!

Természetesen a készülék dokkoló egységével sem kell sokat bíbelődni: teljes feltöltés után a borotva 90 percnyi vezeték nélküli működésre képes, de ha lemerül, akkor is elég mindössze 5 percnyi töltés a következő borotválkozáshoz. A dokkolóban található tisztítóbalzsam biztosítja a pengék optimális teljesítményét, és meghosszabbítja a borotva élettartamát is.

A készülék most 5 év garanciával megvásárolható. A Braun exkluzív garanciaprogramjának köszönhetően a kiterjesztett garancia 3 évvel hosszabbítja meg az országa jogszabályai által előírt garancia felső határát, vagyis a 2 évet.

A BRAUN S9 PRO+ nem egyszerűen sima arcbőrt, hanem a jólápoltság érzését, kényelmet, időt, magabiztosságot ad nap mint nap, még utazás közben is. Élménnyé varázsolja a borotválkozást – akár már most karácsonykor!

 

További információk: www.braun.hu 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik