Élet-Stílus

Bogdányi Titanilla az edzés utáni fotójáról: Megkaptam, hogy úgy nézek ki, mint egy férfi, soha nem lesz senkim

RTL
RTL
Nem érdeklik az ilyen típusú hozzászólások.

A Reggeli mai adásában Bogdányi Titanillát is vendégül látták a stúdióban a Peller-nővérek. A színésznő beszélt a karácsonyi terveiről, elárulta továbbá, hogy az ünnepek alatt nem figyel az étkezésére, szokásához hűen viszont ilyenkor is kitartóan edz. A témával kapcsolatban szóba került a minap posztolt, kockahas-villantós fotója is, ami alá mint mondta, ezúttal is érkeztek kéretlen kommentek.

Kitettem egy számomra nagyon bájos, kedves képet magamról, és nagyon kíváncsi voltam, mennyire tudom felborzolni a kedélyeket, ha rögtön utána kiteszek egy ilyen képet. Megkaptam azért azokat a hozzászólásokat, amiket gondoltam is. Oda is írtam, hogy nagyon kíváncsi vagyok, mikor jönnek a kedvenc hozzászólásaim, hogy »Úgy nézel ki mint egy férfi. Nem lesz ez már sok? Soha nem lesz senkid. Úgy nézel ki, mint egy férfi«

– sorolta Bogdányi, hozzátéve: egyébként nem zavarják az ilyen típusú megjegyzések, szerinte ugyanis sokan nem tudják, hogy a teste csak akkor ennyire látványosan szálkás, ha edzés után bedurrannak az izmai.

A nyáron egyébként Polgár Kriszta is hasonló tapasztalatokról számolt be, amikor megmutatta kitartó edzésének eredményét.

Kapcsolódó
Polgár Kriszta kockahasat villantott, felkészülve az „olyan vagy, mint egy férfi” megjegyzésekre
Megörökítette munkája gyümölcsét a nagy nyári zabálások előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik