Élet-Stílus

Varga Viktor: Éltem együtt több nővel, semmi értelme sincs

TV2
TV2
Szerinte az emberiség nem monogámiára van kódolva, de annál jobbat még ő sem talált.

Varga Viktor szeretne a lehető legszabadabban, társadalmi normáktól kötetlenül élni – egyebek mellett erről is beszélt Lakatos Levente beszélgetős műsorában, amit a Bors szemlézett.

Én már túlzásban is vagyok. Ennyire nem lehet szabad az ember, mint ahová én feltornáztam magamat. Annyira szabad vagyok, hogy most meg a saját házam rabja lettem

– fogalmazott az énekes, aki hosszú ideje felújításban van, a legtöbb tennivalót saját kezűleg végzi el. Mint mondta, még egy évig tökéletesíti az otthonát, aztán utazni szeretne.

Varga később kifejtette a műsorban, szerinte a múltban indokolt volt a monogámia a nem kívánt terhességek, nemi betegségek és más kórok megfékezése miatt.

Minél kevesebb emberrel volt valaki közeli viszonyban, annál kevésbé terjedt a pestis akkoriban, meg a halálos kórok. Bár ma is van covid meg hasonlók. Na jó, akkor most is hasznos a monogámia!

– viccelődött az énekes, majd jobban kifejtette álláspontját:

Az itteni földgolyónak a tulajdonsága, hogy van a férfi és a nő, és két különböző program fut az agyakban. A hímnek a programja, hogy folyamatosan szórja szét az anyagát, gyorsan reprodukálja magát. Míg a nőstény, a nő kilenc hónapig hord ki egy egyedet, akit fel is kell nevelnie. Míg a nőnek az alfahím megtartása a program az agyában, addig a férfinek épp ellenkezőleg: az, hogy minél több egyedet hozzon létre. És az ember mit csinál? Okosabbak vagyunk mint a biológia és természet: egy férfihoz egy nő tartozik és punktum.

Varga mindemellett a hagyományos családmodellben is hisz és vágyik rá.

Vágyom arra, hogy családom legyen, szeretem az állandóságot is. Jó, ha megvan az állandóságom, a szövetségesem, akivel el tudom képzelni az életemet, akit szeretek. De szeretem azt is, ha vannak szeretőim. Ilyen vagyok. Próbáltam én már sok mindent. Több nővel éltem együtt: semmi értelme sincs, felzabálták egymást. Maximum három hónap, és az egyik megeszi a másikat. Nem egészséges az sem

– zárta gondolatait az énekes.

Varga Viktor nyáron elárulta, tudatosan oszt meg kedélyeket borzoló tartalmakat a közösségi oldalán. Ennek okairól korábbi cikkünkben lehet olvasni:

Kapcsolódó
„A képeket fricskának szánom a prüdéria ellen” – Varga Viktor direkt borzolja a kedélyeket közösségi oldalán
Szerinte az „ősembersége” példát mutathat másoknak, hogy merjenek szabadok lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik