Élet-Stílus

Tóth Gabi: Életem egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az énekesnő Instagramra posztolt évösszegző bejegyzést.

Így az évnek a vége felé sok minden kavarog bennem. Életem egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei

kezdte legutóbbi posztját az Instagramon Tóth Gabi. Az énekesnő annak felsorolásával folytatta, mi erősödött meg benne az elmúlt időszakban: „A bátorság és a magamba vetett hitem.”

Amikor mersz tenni, lépni, lenni, élni, szeretni, fájni, sírni, üvöltve nevetni a világba… Amikor megéled akkor is, ha a világ ellened van… Amikor megcsap a halál szele, akkor azzal az érzéssel együtt születsz újjá… Bizonytalanságból a biztonság, félelemből a szabadság vár ránk. Ezt már biztosan tudom.

Hozzátette, annak is tudatában van, hogy megannyi munka vár még rá is, ugyanis szembe kell néznie a „kidolgozatlan traumákkal”.

De egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem. Jöjjön bármi is… Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül…Mert mindenkinek jár!

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be, hogy házasságuk véget ért, de közös kislányukat, Hannarózát továbbra is együtt nevelik. Az énekesnő pár héttel később élő adásban vállalta fel új kapcsolatát Papp Máté Bencével, a Fricska Táncegyüttes tagjával. Nemrég hosszú cikkben foglalkoztunk azzal, mi minden történt az énekesnővel az elmúlt években:

Kapcsolódó
Így lett Tóth Gabi lázadóból a rendszer matyómintás prófétája
Énekelt már Orbán Viktor mellett Kossuth-nótát, konzervatív, jobboldali konferencián Himnuszt, és Krausz Gáborral való szakítása minden más celebtörténésnél jobban foglalkoztatta az olvasókat. De hogyan jutott odáig Tóth Gabi, hogy a magánélete és a megnyilvánulásai jobban érdeklik az embereket, mint az, hogy 16 éves kora óta a reflektorfényben zenél?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik