Élet-Stílus

Czeglédi Laura: A lombik a természet megerőszakolása

RTL
RTL
Az üzletasszony úgy érzi, nem írhatja felül a sorsát egy olyan művi dologgal, mint a lombik-program.

Czeglédi Laura, A Város Királynőinek szereplője nemrég az rtl.hu-nak adott interjút a családalapítással kapcsolatos gondolatairól. Mint mondta, férjével, Czeglédi Lászlóval nagyon szeretnének már babát, eddig viszont természetesen úton nem jártak sikerrel.

Nekem volt egy olyan spirituális gondolatom, hogy okkal nem akar hozzám jönni ez a gyerek, pedig annyira szeretnénk. Nem akartam művi beavatkozást, mert úgy éltem meg, hogy nem akar hozzánk leszületni ez a picike, és nekem egy lombik az olyan szinten a természet megerőszakolása, hogy mindig is ellene voltam

– mondta a portálnak, hozzátette: úgy véli, nem írhatja felül a sorsát egy olyan művi dologgal, mint a lombik-program.

Szerintem az a kis lélek, aki egy szép napon az én picikém lesz, meg fog érkezni. Egyben biztos vagyok, hogy nem lehetek vele erőszakos. Ezért ilyen zsigeri szinten tiltakoztam a lombik ellen.

Bár úgy érzi, át kell gondolnia a hiedelmeit, egyelőre nem tudta félretenni a témával kapcsolatos ellenérzéseit.

Még bőven nem vagyok erre kész. Sok körülményt kell figyelembe venni, és az is nagyon fontos, hogy legyen egy olyan szakember melletted, akiben teljes mértékben megbízol.

Ami a házasságát illeti, az üzletasszony azt mondja, nem készül arra, hogy a gyerektéma közéjük állna a férjével, de mindkettőjük számára megterhelő, hogy hónapról hónapra reménykednek egy pozitív terhességi tesztben. Úgy gondolja, ha már túl lenne egy beültetésen, ez még nehezebb lenne a számukra, attól pedig nagyon tartanak, hogy egy sikertelen lombiot nem tudna feldolgozni.

Az interjúban Czeglédi azt is elárulta, hogy túlzottan maximalistának tartja magát, így különösen nehezen éli meg azt, hogy a gyerekvállalásnál nem irányíthat.

Aki meg azt mondja, hogy engedjem el, legszívesebben nyakon vágnám, mert nem lehet! Nem lehet egy olyan dolgot elengedni, hogy anya leszek, vagy sem.

Bár a lombik gondolatával nincs megbékélve, mint mondja, teljesen átformálta az eljárással kapcsolatos hiedelmeit az, amikor Solomon Zsuzsannával beszélgetett a témáról: utóbbi ugyanis úgy fogalmazott, hogy az egész egy küzdelem lenne a babáért, megmutatva neki, mennyire akarják őt a férjével.

Annyira kinyírom magam a kontrollmániámmal, hogy semmire sincs időm, és nem foglalkozok magammal. Ha gyereket szeretnénk, ez így nem mehet tovább! Nem helyezhetem mindig a munkát magam elé. Viszont azt gondolom, hogy ha megjelenik a két csík, nagyon drasztikusan tudok majd váltani. Szeretném megélni azt, amikor nyugalom van, nem megyek sehova, és csak mi vagyunk hárman Lacival és a kicsivel a hasamban. Annyira vágyom erre, mint semmi másra

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik