Élet-Stílus

Sztárban Sztár leszek!: Az ötödik elem című film is a színpadra költözött, Pápai Joci megijedt ettől

getty images és tv2
getty images és tv2
A híres operaária-jelenetet alkották újra.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adása nemcsak Majka és Tóth Gabi adok-kapokjáról szólt, voltak produkciók is: Nagy Alexa például Az ötödik elem című film egyik fontos jelenetét vitte a színpadra, mikor Luc Besson filmjének egyik karakterének, Díva Plavalagunának a bőrébe bújt. Előadta a filmben a Fhloston üdülőbolygón hallott operaáriát.

Pápai Jocinak nem jött be a produkció látványvilága:

Nyugtassatok meg, hogy ilyen világ sosem jön el, hogy addig a Jóisten engem magához szólít! A cukitól nagyon messze van, féltem, meg kell mondjam, féltem. Láttam, hogy nagyon igyekszel, jól énekelsz, de valahogy én benne ragadtam ebben a félelemben.

Mint ahogy azt a film 25. évfordulója kapcsán készült cikkünkben is írtuk:

„Tipikusan olyan jelenetről van szó, ami miatt Az ötödik elem jóval túlmutat a receptre készített hollywoodi sci-fiken: pár percre kilépünk a kincskereső kalandtörténetből, és Plavalaguna közönségével együtt, megbűvölve hallgatjuk a Lammermoori Lucia című Donizetti-opera egyik dalát. Inva Mula albán operaénekesnő hangját halljuk, de a dívát nem ő játssza, hanem Maïwenn Le Besco, Besson akkori felesége.”

Kapcsolódó
Huszonöt éve egyetlen szál gyufán múlt a Föld pusztulása
Díva Plavalaguna, világjegy és szuperzöld: tíz pontban gyűjtjük össze, hogy miért nemesedett klasszikussá az éppen huszonöt évvel ezelőtt bemutatott francia sci-fi, Az ötödik elem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik