Élet-Stílus

Járai Máté a feleségéről: Elképesztő büszke és boldog vagyok az út miatt, amit a ringbe lépésig megtett

RTL Klub
RTL Klub
A szinkronrendező múlt vasárnap húzott kesztyűt a Sztárboxban.

A Sztárbox múlt vasárnapi adásában Nyári Dia és Járai Kíra is megmérkőztek egymással, a szakmai zsűri végül előbbit kiáltotta ki győztesnek a negyedik menet végén.

A meccset a szinkronrendező férje, Járai Máté is végig izgulta az arénában, gondolatait nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg a történtekkel kapcsolatban.

Jobban félteni valakit a saját életednél, számomra ez a szerelem, lassan 25 év után! Van egy EMBER, aki mindennél fontosabb….érte/vele élni. Elképesztő büszke és boldog vagyok… nem az eredmény miatt, hanem az útért, amit a ringbe lépésig megtett. Elképesztő önismereti utazás, önmaga határain való félelmetes, borzongató átlépés. Megtette, több lett tőle, más lett tőle, de legfőképpen erősebb lett tőle

– fogalmazott a színész, hozzátéve: önző módon örül, hogy most visszakapja a feleségét, a versenyre való felkészülés útján ugyanis nem tarthatott vele, csak támogathatta.

De mindaz, amit kapott ettől az úttól, az enyém is… »Mert ahová Te mégy, odamegyek én is.« Szeretlek büszkeségem, boldogságom

– zárta gondolatait.

Kapcsolódó
Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik