Élet-Stílus

Párharc: Halastyák Fanniék kaptak egy olyan kérdést, ami kapcsolatukban a mélypontot jelentette

tv2
tv2
Stohl kérdezett, Szlépka meg nem akart válaszolni. Jött a veszekedés.

Mint az már tudvalevő, a Párharc című műsor első kiesői Halastyák Fanni és Szlépka Armand voltak, akik egyébként a forgatás után szakítottak is. Szlépka a műsorban szereplésről, egyúttal párkapcsolatukról is beszélt nemrég, írja a story.hu.

Itt inkább azon volt a hangsúly, hogy mit merünk. Fanniról pedig tudjuk, hogy nem igazán szeret kockáztatni, így elég nehéz egy ilyen játékban teljesíteni. Eljött a játék vége, szakítottunk, megpróbáltuk még egyszer, és a szakításunk az most úgy csúcsosodott ki, hogy újra megvolt a nagy szakítás, ez a végleges. Ez egy végső próbatétel volt, reméltük, hogy jól fog elsülni. Próbálkoztunk, de sajnos így sikerült.

Mint meséli, elhangzott egy olyan kérdés a Párharc során, ami után azt érezte, a kapcsolatuk megmentésében nincs visszaút.

Volt egy pont, ami nem került adásba, az a kapcsolat szempontjából nekem egy végpont volt. Amikor Stohl Andris azt kérdezte, hogy egy tízes skálán mennyire szeretjük egymást, én ott azt mondtam, erre nem szeretnék válaszolni. Elég nagy mélypontokat éltünk meg ott. Veszekedés is volt ezután.

Kapcsolódó
Párharc: Halastyák Fanniék lettek a műsor első kiesői
Akik a forgatások óta egyébként szakítottak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik