Élet-Stílus

Megyeri Csilla elárulta, hogy sérülten állt ki Berki Mazsi ellen a Sztárboxban

RTL
RTL
Eddig nem akart beszélni a dologról, nehogy azt higgyék, sajnáltatja magát.

A Sztárbox első negyeddöntőjében Megyeri Csilla és Berki Mazsi az összes rendelkezésükre álló időt kihasználták, a négyszer másfél perc után végül a szakmai zsűri úgy döntött, utóbbit kiáltják ki győztesnek a teljesítménye alapján. Megyerit sokan kritizálták a műsor után, az influenszer most a Blikknek mesélt arról, hogy lesérülve lépett a ringbe a két héttel ezelőtti mérkőzésen.

Úgy gondolom, hogy a műsorral én csak nyertem. Nyertem egy új sportot, ami tényleg a szerelmem lett, és ezután is folytatom – ha nem repedt volna el a lábujjam, mert egyébként én úgy léptem be a ringbe, csak ezt nem akartuk kommunikálni, nehogy az legyen, hogy a Megyeri Csilla sajnáltatja magát. Én konkrétan nem tudtam a jobb lábamra állni, ráadásul onnan indítod az ütéseket. Azt hittük, hogy eltört a lábujjam, de elmentem a műsor után megröntgeneztetni, és csak elrepedt, de undorító és fájdalmas volt

– magyarázta Megyeri, aki ezek után meg is mutatta a műsorvezetőnek belilult lábujját.

A videóban az influenszer a nyári, Campus Fesztiválon történt verekedéséről is beszélt. Megyeri állítja, csupán megvédte magát a férfi támadásától, nincs nagyobb szerepe abban, hogy a dulakodás idáig fajult. Mint elmondta, folyik a nyomozás az ügyben, közel harminc tanút hallgattak már ki, azonban a nyomozók arra kérték, ne nyilatkozzon egyelőre a részletekről.

A verekedés mintha sorszerű lett volna, már megtanultam a kettős fedezéket.

Hozzátette: a boksz óriási terápia volt neki ebben az időben. Edzője szerint egy év múlva már lenne annyira felkészült, hogy legyőzze Berki Mazsit. „Szeretnék egy revánsot venni!” – mondta Megyeri Csilla, aki bízik benne, hogy a műsor sikere esélyt ad egy következő évadra, ahol újra megküzdhetnek egymással.

Kapcsolódó
Megyeri Csilla reagált a kritikákra: Képtelenség ennyi frusztrált, kárörvendő, mocskos szájú embernek egyesével visszaírni
A kanapéhuszároknak azt üzente, kommentelés helyett inkább húzzanak ők is kesztyűt, és próbálják ki magukat a ringben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik