Élet-Stílus

Whoopie Goldberg a milleniáloknak: Ha csak napi 4 órát akartok dolgozni, nehezebb lesz saját házhoz jutnotok

Larry Busacca / Getty Images
Larry Busacca / Getty Images
A színésznő szerint az ezredforduló szülöttjeinek lustaságával van gond.

The View szerdai adásában arról is szó esett, hogy az ezredforduló szülöttjeit a jelenlegi gazdasági körülmények arra késztetik, hogy megváltoztassák az amerikai álomról, a családalapításról és a megfizethető ingatlanokról alkotott elképzeléseiket. A műsort vezető Whoopie Goldberg a téma kapcsán azt mondta, szerinte a fiatalabb generáció lustasága is az oka annak, hogy nem tudnak saját otthont vásárolni maguknak – írja az Entertainment Weekly.

Figyeljetek, minden generáció jobb akar lenni, mint a szüleik. De sajnálom, ha csak négy órát akartok dolgozni, akkor nehezebb lesz házat szereznetek. Együtt érzek mindenkivel, aki így érez, de sajnálom, nekünk tényleg meg kellett mozdítanunk a hátsónkat, mert nem volt lehetőségünk visszamenni

– jelentette ki a színésznő.

A 34 éves Alyssa Farah Griffin erre azzal reflektált, hogy éppen Goldberg generációja az, akik a lakhatási válságot okozták az utókornak – mire a műsorvezető úgy felelt, minden generációnak azt mondják, hogy rosszabb lesz nekik, mint a szüleiknek, és meg kell tanulniuk helytállni.

Korábban egyébként Kim Kardashian is tett egy némiképp hasonló kijelentést a dolgozni nem akarást illetően, csak ő kifejezetten a nőknek címezte a mondandóját.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik