Szórakozás

Kim Kardashian üzleti tanácsa nőknek: Emeljétek fel a seggeteket és dolgozzatok!

Gotham / GC images
Gotham / GC images
Szerinte manapság senki sem akar dolgozni.

Kim Kardashian korábban már a nővére arcába is belekiabálta, hogy egy üzletet nem könnyű vezetni, amit ő is tudta, ha lenne egy márkája, amit csupa szenvedéllyel irányít – de hát nincs neki, szerinte.

A celebritás a napokban a Varietynek adott interjút, melyben megosztotta a gondolatait a munka világáról és a vállalkozói létről, emellett pedig sikerült egy kéretlen tanáccsal is előállnia.

Van egy remek tanácsom az üzleti életben dolgozó nőknek: emeljétek fel a kibaszott seggeteket és dolgozzatok! Úgy néz ki, manapság senki nem akar dolgozni

– jelentette ki Kardashian, hozzátéve, hogy szerinte fontos, hogy mindenki olyan emberekkel vegye körbe magát, akik dolgozni akarnak és szeretik is, amit csinálnak, így elkerülhető a mérgező munkakörnyezet.

A megszólalás többekből is nemtetszést váltott ki, amiről a Twitteren kezdtek beszélni. Úgy vélik, a celebnőnek nem kellene karriertanácsokat osztogatnia, tekintve, hogy Beverly Hillsben nőtt fel gazdag szülők gyermekeként egy kisebb palotában.

Őszintén szólva eléggé elveszítettem a tiszteletet Kim Kardashian irányába, teljesen belefáradtam abba, hogy túlfizetett influenszerek mondják azt a nőknek, hogy nem dolgoznak elég keményen, és lusták

– írta egyikük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik