Élet-Stílus

Yvonne Orji színésznő elárulta, hogy 39 évesen még mindig szűz

Udo Salters / Getty Images / AFP
Udo Salters / Getty Images / AFP
Azt mondja, már rengeteg felgyülemlett energia van benne.

Az amerikai-nigériai színésznő, Yvonne Orji arról mesélt egy műsorban, hogy 39 éves létére még sosem volt férfivel, és az első alkalmat a nászéjszakájára tartogatja – írja a Daily Mail.

A leginkább az Insecure (Bizonytalan) című, afroamerikai nőkről szóló film szereplőjeként ismert színésznőről már évek óta köztudott, hogy tartja magát az Istennek tett fogadalmához. Yvonne Orji most Chelsea Handlerrel beszélgetett egy podcastben, aki körítés nélkül rákérdezett, hogy még mindig szűz-e, mire Orji egy egyszerű igennel felelt. A stand up előadóként is fellépő nő arról is beszélt, hogy kicsit aggódik azért a férfiért, akivel majd egyszer összesodorja az élet:

Imádkozzatok érte. rengeteg felgyülemlett energia van bennem.

Ezt a magas labdát csapta le beszélgetőtársa azzal, hogy talán az önmegtartóztatás után Orij végül egy poliamori kapcsolatban fogja megtalálni a helyét.

A színésznő általában nem sűrűn nyilatkozik a magánéletéről, szüzességéről is először 2017-ben nyilatkozott a People magazinnak:

Mielőtt ismertebbé váltam, leültem magammal és Istennel, és arra gondoltam: ha sikerül, hogyan szeretnéd, hogy képviseljelek, amíg itt vagyok? Úgy volt, hogy oké, tudom, miért vagyok itt. Azért, hogy büszkévé tegyelek. Az emberek azért kérdeznek róla, mert kíváncsiak, vagy mert nem értik. Hogyan fogják valaha is megérteni, ha nem beszélek róla?

A színésznő azt is elmesélte, hogy természetesen ez egy nyomás a kapcsolatain, miközben szerinte bunkóság azt feltételezni egy férfiről, hogy csak a szex miatt van vele. 2018 és 2019 között volt egy rövidebb kapcsolata is a korábbi NFL-játékossal, Emmanuel Achóval, de végül nem végződött házassággal a szerelmük.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik