Élet-Stílus

Milliós nézettségű videóban vallja be egy 27 éves nő, hogy még sosem csókolózott

Szeretne sorstársakra lelni.

Rendkívül népszerű lett a TikTokon egy videó, amiben egy nő meglepő őszinteséggel vall arról, hogy bár már 27 éves, de még soha nem csókolózott, nem érintkezett senkivel.

Emily azt mondja a felvételen:

27 éves vagyok, soha senkivel nem randiztam, nem csókolóztam, fizikailag nem érintkeztem semmilyen formában az ellenkező nem tagjai közül – és a férfiak iránt vonzódom. Még csak a közelében sem voltam ilyesminek. Egyetlen egyszer sem.

Emily elárulta azt is, hogy azok után döntött a videó készítéséről, hogy látott egy hasonló vallomást a TikTokon. Úgy gondolja, nem lehetnek túl sokan sorstársak, és szeretne több hasonló cipőben járó embert megismerni. Szeretne tudni azokról a férfiakról és nőkről, akik vele nagyjából egykorúak, és ugyanígy nincs semmilyen tapasztalatuk a fizikai kontaktusról.

És szeretné ő is tudatni velük, hogy nincsenek egyedül.

A videó 1,7 milliós nézettségre tett szert, több mint 260 ezer like-ot kapott, és olyan sok kérdést generált a nézőkben, hogy Emily azóta egy sor újabb videót készített, amikben mesél a tapasztalatairól – pontosabban azok hiányáról.

Azt mondja, egyedülállóként is tökéletesen boldog, azonban szó sincs semmiféle elhatározásról: nem döntött soha úgy, hogy nem akar randizni, egyszerűen csak nem talált még olyasvalakit, akivel szívesen lenne együtt.

Az is kiderül a videókból, hogy – ellentétben azzal, amit állít az első videóban – randin volt már, de senkivel nem jutott egyetlen találkánál tovább.

@msemilyrose11

Anyone else? Just me 👀? ##dating ##relationshipgoals ##singlelife ##single ##datingtiktok ##neverhaveiever ##fyp ##fypシ ##duetwithme ##amialone ##boysworld

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik