Élet-Stílus

„Túl messzire ment” – Tóth Gabi reagált Majka vele kapcsolatos poénjára

tv2
tv2
Nem vette jó szívvel a poént.

Szologjan Edgar vasárnap este Elvis Presley-ként lépett fel a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A produkcióján a zsűri is jól szórakozott, értékelés közben Tóth Gabi megjegyezte, hogy úgy érzi, a héten elmélyült a kapcsolata a versenyzővel, miután nyolcan táncoltak együtt örmény zenére három négyzetméteren, mire Majka a következő poénnal rukkolt elő:

Vigyázz, mert ha Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc. Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak

utalt a rapper az énekesnő és Papp Máté Bence kapcsolatára, egyben arra a tánccal egybekötött produkcióra, amit a műsorban aznap adtak elő.

Tóth Gabi láthatóan nehezen vette a viccet, a stúdióban megfagyott a levegő, Köllő Babett és Till Attila próbálták menteni a helyzetet. Majka később bocsánatot kért.

A Blikk megszólaltatta Tóth Gabit arról, hogy szerinte Majka átlépett-e egy határt:

Jó szívvel azért nehezen vettem volna, de persze, elfogadtam a bocsánatkérést, mert régóta ismerem és szeretem Majkát. Ő az az ember, akire mindig lehet számítani, és aki hajnali kettőkor is felveszi a barátainak a telefont, ha baj van. Imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért. Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik