Élet-Stílus

Tökéletes wellness kikapcsolódás a díjnyertes Spirit Hotelben

Az év vége felé, a közelgő ünnepek előtt szükséged lenne néhány napra, amikor pihenhetsz, feltöltődhetsz, felkészülhetsz az év legszebb időszakára? Ha teheted, hagyd magad mögött a mindennapokat és ajándékozd meg magadat néhány pihentető hétköznappal, ami csak rólad, rólatok szól.

Időtlen elegancia, modern dizájn, exkluzív környezet, világszínvonalú szolgáltatások, páratlan wellness-élmények. Ez vár rád a sárvári Spirit Hotelben, a sárvári hét tó partján. A szálloda egyedi fürdőoázisa, a saját kútból nyert gyógyvíz, a páratlan berendezésű szobák és az éttermek ínyenc fogásai teszik teljessé az ötcsillagos Spirit-élményt. Nem véletlen, hogy az elmúlt napokban a szálloda egyedülállóan elegáns környezetével és kivételes szolgáltatásaival a luxusszálloda-ipar legjobbjait díjazó World Luxury Awards gálán nem kevesebb mint hét rangos szakmai elismerést nyert el, köztük a legrangosabb spa kategóriában a Global Spa of the Year 2023, szálloda kategóriában pedig a Luxury Country Hotel of the Year címeket.

Szeretnél választani, milyen színű szobában pihensz?

A Spiritben ezt is megteheted. A 15. születésnapját ünneplő Spirit Hotel idén teljesen felújítja a szobáit. Öt különféle szobatípust alkottak meg a neves magyar belsőépítészek, hiszen mindenki más környezetben érzi jól magát, ezért minden szobában egyedi színvilág és stílusjegyek dominálnak.  A különböző szobák és hangulatok kiválasztásával ezentúl a pihenés is személyre szabottá válhat. Mivel a szobákban töltött idő nagyon fontos, így hangsúlyosak a természetes anyagok, a kényelem, a különleges megvilágítások.

A megújulás részeként érdemes még megemlíteni a meleg színekkel operáló, egyedi tervezésű, hangulatos moziszobákat, amelyekben 75 colos televízió és hozzá tartozó soundbar teszi varázslatossá a mozizás élményét egy wellnessel töltött nap után. Kuckózz be és élvezd a kedvenc filmjeidet!

Merülj el a wellness-élményekben!

A Spirit Hotel Thermal Spa különlegessége a díjnyertes Oázis Spa, ahol a 22 medence között pezsgőfürdők, fedett és szabadtéri élménymedencék, 25 méteres úszómedence, keleties hangulatú bel- és kültéri termálfürdők találhatók. A szálloda páratlan szaunaszigete 9 különféle szaunát és különleges szaunaszeánszokat is kínál és igazi különlegesség a nyitott kandallós szaunapihenő, ahol szinte a természettel eggyé olvadva, a ropogó tűz mellett gyönyörködhetsz a télies tájban. A saját kútból nyert Spirit gyógyvíz vegyszermentes, kifejezetten selymes, lágy érintésű. Élvezd a simogatóan meleg szabadtéri termálfürdőt, a mindent körülölelő párát, ami egyedülálló élmény a hideg napokon. És ha még többre vágynál, próbáld ki a több mint 100, a világ minden tájáról származó wellness-, gyógyászati- és szépség-kezelés valamelyikét, és érezd úgy magad, mint aki újjászületett.

Ötcsillagos gasztroélmények is várnak rád

Pezsgős reggelivel vagy egészséges juice-okkal indítanád a napot? A Spirit fantasztikus reggelije mindenképpen élmény lesz. Ugyanúgy, ahogy az esti büféasztal lenyűgöző választéka is. A szezonális ízek, a hazai és nemzetközi fogások sokaságából nem lesz könnyű választani. És amikor a szalonban a kandalló mellett ülve egy finom koktél vagy egy pohár bor mellett beszélgetve ér véget az este, örülni fogsz annak, hogy megengedtél magadnak néhány nap lazítást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik