Élet-Stílus

„Lehetne taglalni, hogy Bencének a színpad a közege” – reagáltak a Schobert-szülők fiuk sztárboxos szereplésére

Rubint Réka elmondta, mi számít a meccs után.

Istenes Bence ifjabb Schobert Norberttel csapott össze a Sztárbox vasárnap esti adásában: ennek vége a műsorvezető győzelmét hozta, Istenes pontozással húzta be a továbbjutást. Schobert szülei is reagáltak a közösségi médiában fiuk szereplésére.

Rubint Réka arról írt:

Lehetne taglalni a Bence és a Norbi közötti korkülönbséget, azt, hogy Bencének a színpad és az élő műsorokban való profi műsorvezetés a közege, az élete, vagy a boksszal töltött évek vs. hónapok számát – de felesleges, mert nem ez számít! Tudjátok, hogy mi számít?! Az, hogy ez a kisfiú, a mi fiunk végre ki tudott lépni a Schobert-Rubint házaspár árnyékából, és nemes, tiszta szívű, igazi harcosként, maximális tisztelettel az ellenfelével szemben, négy csodálatos menetben, öt hónap felkészüléssel megküzdött önmagáért! Önerőből!

A fitneszedző hozzáteszi, rendkívül büszke a fiára, továbbá gratulált Istenesnek is.

A családfő, Schobert Norbert úgy fogalmazott, nagyon féltették a gyereket, de férfiként jött ki a ringből:

Rengeteg gratulációt kaptam miattad szakmai, baráti, üzleti körökből. Elmondtad, látni fognak még igazi meccseken, és büszkék leszünk rád! Azok vagyunk! Én 18 évesen nem álltam le volna vérig harcolni egy 36 évessel. Te megtetted. Vérzett az orrod? Igen. Neki is? Igen! Adtál és kaptál komoly találatokat, és olyanoktól hajoltál el, amibe ha bárki belefut, hordágyon viszik ki. Egy hajszálon múlott a győzelem, de nem lehetsz mindig győztes! Gratulálok Istenes Bencének a győzelemhez és az elismerő szavakhoz.

Hozzáteszi: amíg él, támogatni fogja fiát mindenben. Nemcsak ők, a fiatalabb Schobert barátnője is a ring mellett szurkolt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik