Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: megtudtuk, mire való a négyoldalú reszelő negyedik oldala

Getty Images
Getty Images
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Tavaly ilyenkor dzsungellázban égett az ország, hiszen még nagyban tartott a Celeb vagyok, ments ki innen! Kolumbiában forgatott legutóbbi évada, amiben a szívtáskáiról ismert Molnár Nini divattervező, és a Házasodna a gazda című párkereső realityből ismert Gergő gazda nagyon egymásra talált.

A dzsungelláz olyannyira égett, hogy a túlélőshow kreatív producerével, Kónya Gergellyel készített interjúnk is rengeteg embert érdekelt. A beszélgetésben nemcsak az került szóba, hogy milyen hírességek alkalmasak a megmérettetésre, és milyen hírességek nem, hanem az is, miként segítenek a játékosoknak a rájuk nehezedő pszichés terhelés leküzdésében.

Rengeteg hírességről eleve szóba sem jöhet, hogy szerepeljen a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben
Hogyan zajlik a műsor castingja? Hogyan biztosítják, hogy egy szereplő se kattanjon meg a körülmények miatt? A Celeb vagyok, ments ki innen! senior kreatív producerével, Kónya Gergellyel beszélgettünk.

A trópusokról visszatérve következzék egy hétköznapi témával foglalkozó cikk, melynek a címe az írás megjelenése után önbeteljesítő jóslatnak bizonyult, hiszen tényleg rengetegen voltak kíváncsiak rá, hogy mire való a négyoldalú reszelők rejtélyes negyedik oldala.

De a hatalmas szilikonmellekkel rendelkező kanadai modell, Mary Magdalene – azaz Mária Magdolna – története is nagy érdeklődésre tartott számot. A széttetovált, extrém külsejű nő ugyanis egy évvel ezelőtt azt állította, hogy a 10 kilogrammos mellei miatt nem engedték felszállni egy repülőre. Aki kíváncsi a részletekre, az ide kattinson.

Állítja, 10 kilós mellei miatt nem engedték fel a repülőgépre
És mert túl sok ruhával nem takarta a testét.

Tavaly ilyenkor nemcsak azon a bizonyos repülőn történtek bizarr dolgok, hanem a lengyel fővárosban is, ahol a magyar nagykövetség épülete előtt pár aktivista egészen konkréten kihúzta Orbán Viktort magyar miniszterelnököt Vlagyimir Putyin orosz elnök fenekéből. A különös bábjátékról készült fotók ebben a cikkünkben tekinthetők meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik