Élet-Stílus

A csodának köszönheti az életét a férfi, akinek fát döntött a lakókocsijára a Ciarán vihar

Aaron Waterer
Aaron Waterer
Már legalább tíz halálos áldozata van Nyugat-Európában a Ciarán viharnak. Egy lakóautóban élő brit férfi csak a csodának köszönheti, hogy nem ő lett a tizenegyedik.

Hatalmas károkat okozott és halálos áldozatokat is követelt a Ciarán vihar, mely Északnyugat-Franciaországnál és Délnyugat-Angliánál ért európai területre, majd csütörtökön Hollandia, Belgium, Németország, Franciaország és Olaszország területén haladt tovább.

A kenti Broadstairsben élő 47 éves Aaron Waterer november 1-én éjjel a lakókocsijában aludt. Hajnal kettő körül arra ébredt, hogy nagyon szomjas, ezért elindult egy pohár vízért. Egy lépést sem tett meg, amikor hatalmas reccsenést hallott, a következő pillanatban egy vastag ág szúrta át a lakókocsija tetejét az ágya fölött – írja a BBC.

Waterer azt mondja, sokkos állapotba került. A lakóautója egy pub mellett parkolt, felhívta a tulajdonost, aki beengedte, hogy ott tölthesse az éjszakát. A férfi egy nappal a történtek után még az események hatása alatt volt, és nem tudta, mihez fog kezdeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik