Élet-Stílus

Nyerő Páros: „Emberileg egyáltalán nem tudtunk velük azonosulni” – mondta Voksán Virág a még versenyben lévő párokról

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Sem teljesítmény, sem szimpátia alapján nem tudtak olyan párt mondani Valentényi Lászlóval, akiknek szurkolnának a döntőben.

Éppen lecsúsztak Voksán Virágék a dobogóról a Nyerő Páros tegnap esti adásában. A lemezlovas és kedvese, Valentényi László ma a Reggeliben vendégeskedtek, ahol elmondták, csalódottak, hogy nem sikerült a döntőig jutniuk, hiszen a céljuk az volt, hogy megnyerjék a versenyt.

Tulajdonképpen ez egy taktikai reality. A taktika a játék része. Amíg ezt őszintén és bevallottan, felvállalva teszi egy páros, addig ez teljesen oké. Általában a buta ember azonosítja a taktikát a gonoszsággal. Aki már intelligensebb, az tudja, hogy itt ez nem erről szól. Mindig azzal van a baj, ha valaki úgy taktikázik, hogy ezt »szívnek« akarja beállítani. Sokan félreértelmezik ezt a játékot. Ez egy komoly pszichológiai játék

– fejtette ki Voksán, hozzátéve: nagy utazás volt nekik a vetélkedő, hiszen egyebek közt a legnagyobb félelmét, a tériszonyt is sikerült legyőznie az egyik feladat által.

Amikor a műsorvezetők arról érdeklődtek, kinek szurkolnak a mai döntőben, azt felelték, hogy voltaképpen egyik párnak sem, akik versenyben maradtak.

Sajnos nem tudunk ilyet mondani. Ha teljesítmény alapján nézzük, akkor sem annyira. Emberileg egyáltalán nem tudtunk azonosulni a másik oldallal. Ezért sem hozzájuk társultunk be ugye Etyek után, mert ott volt az, amikor választanunk kellett

– mondta a DJ.

A péntek esti döntőben egyébként

  • Vastag Csaba és Domján Evelin,
  • Curtis és Barnai Judit,
  • illetve Boráros Gábor és Jákli Mónika duója között

dől majd el, kik nyerik idén a Nyerő Páros címet.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik