Élet-Stílus

Berki Mazsi annak idején titokban ment hozzá Berki Krisztiánhoz, a szülei sem tudtak az esküvőről

TV2
TV2
A szülők kezdetben úgy hitték, a lányuk nem sokáig lesz együtt a médiaszemélyiséggel.

Berki Mazsi volt Hajdú Péter vendége a Beköltözve legutóbbi, péntek esti adásában. A beszélgetés során az influenszer egyebek közt azt is elárulta a műsorvezetőnek, hogy Berki Krisztiánnal annak idején egy titkos esküvőn keltek egybe Magyarországon, amiről még a szülei sem tudtak.

Itthon, mikor összeházasodtunk, ő azt mondta, hogy csak el szeretne venni feleségül. Nem volt egyébként lánykérés. Titokban, két tanúval történt, a szüleim sem tudták

– mondta a műsorban.

Hozzátette, a szülei kezdetben azt hitték, a médiaszemélyiséggel nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk, édesapja meg is kérte, hogy ne akarjon neki olyasvalakit bemutatni, akivel úgysem lesz együtt sokáig.

Ami az említett időszakot illeti, Berki kifejtette, hogy utólag bánja azt a hozzáállást, amivel Hódi Pamela felé fordultak a néhai férjével.

Ebben én is hibás vagyok. Azt gondolom, soha nem szabad a másikat hibáztatni, mindig először saját magunkban kell keresni a hibát. Közöttük (Berki Krisztián és Hódi Pamela között – a szerk.) ez az apa-anya kapcsolat, hogy van egy gyerekük, egy nagyon rossz irányt vett. Ha úgy hozta volna az élet, hogy mi is szétmegyünk, én nagyon-nagyon hibáztattam volna később magunkat, hogy a lányunknak… ilyen cikkek, oda-vissza áskálódás, vádaskodás. Annyira csúnya volt így, utólag, és én is sok csúnya dolgot csináltam egyébként. A Pamelának én ezt mondtam, elnézést kértem, azóta már találkoztunk személyesen, és most hála Istennek, egy nagyon jó kapcsolatot, viszonyt ápolunk

– magyarázta az influenszer, aki volt, hogy egy munkával kapcsolatban is kikérte már Hódi véleményét.

Berki Mazsi és Berki Krisztián kislánya, Emma 2021-ben jött világra. Egészen mostanáig azt lehetett tudni, hogy a pár élőben közvetítette a baba születését, az infuenszer viszont a műsorban azt is elárulta, hogy valójában egy csúsztatott adást láthattak a nézők.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik