Élet-Stílus

Berki Mazsi beismerte, nem élőben közvetítették a szülését, amit 1490 forintért nézhettek az emberek

tv2
tv2
A celebanyuka nem engedte, hogy élőben sugározzák a szülést.

Hajdú Péter beköltözős műsorának Berki Mazsi lesz a következő vendége, a Blikk által előzetesen szemlézett anyagból pedig kiderül, hogy a celeb és néhai férje, Berki Krisztián komolyan átverték rajongóikat 2021-ben. Mint ismeretes, akkor született meg első közös gyerekük, a szülést élőben követhették azok, akik fizettek 1490 forintot a tartalomért. A nézők akkor láthatták, hogy Berki Mazsit felkészítik a császárra, beadják az érzéstelenítőt neki, majd a procedúrát is végigkövethették.

Majd’ két évvel a történtek után Berki Mazsi elmondta Hajdúnak, hogy átverték az előfizetőket, merthogy csúsztatott élő adást indítottak.

Nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás.

Hajdú úgy kontrázott:

Hagytátok, hogy ezrek nézzék. Meg ez is egy kamu volt, hiszen az utolsó pillanatban nem lehetett nézni, csak ha még plusz fizettél nem tudom, mennyit…

Berki Mazsi az felelte: „Egyébként már nincs az az oldal sem. Én nem tudom, ez hogyan történt, meg mint volt”.

A Bors által megkeresett ügyvéd szerint egy ilyen mértékű csalás beismerésének jogi értelemben nincs jelentősége, hiszen a szabálysértésnek minősülő tett elévülési ideje hat hónap.

Az influenszer az adás után megszólalt:

Kapcsolódó
Berki Mazsi: Eljött az idő, hogy Krisztiánt békében hagyjuk nyugodni
Úgy érzi, néhai férje nem haragudna azokért, amiket Hajdú Péternek adott interjújában mondott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik