Élet-Stílus

Nyerő Páros: Valentényi Lászlónak szemet szúrt, hogy Jákli Mónika a 17. nap után még nem tudta, hogy működik a gáztűzhely

Bár Voksán Virág a konyhában még azt mondta, neki is vannak problémái az eszköz beüzemelésével, később kijelentette, hogy szerinte Jákli nem főzhet túl gyakran.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában Jákli Mónika a párja, Boráros Gábor előtt ébredt, ezért úgy döntött, rántottával kedveskedik neki. A konyhában viszont rájött, hogy ehhez be kell gyújtania a gáztűzhelyt, így hamar az éppen reggeliző Valentényi László segítségét kérte. Voksán Virág párja megmutatta neki az eszköz trükkjét, a riportszobában viszont kifejtette, szemet szúrt neki, hogy bár már több mint 17 napja beköltöztek a villába, Jákli még nem ismerkedett meg a gáztűzhely működésével.

Elég vicces volt, hogy a Moncsi nem tudta bekapcsolni a sütőt. Nem is értettem, hogy 17 napig mit csinált, és ugye akkor ki is főzött a Gábornak?

– tette fel a kérdést Valentényi, mire a mellette ülő lemezlovas kijelentette, szerinte Jákli nem főzhet túl gyakran – bár a konyhában még ő is azt mondta, hogy neki is vannak nehézségei az eszköz beüzemelésével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik