Élet-Stílus

Tomán Szabina az RTL-től igazolt a TV2-höz: elmondta, mi fogta meg a Next Topmodel Hungaryben

tv2
tv2
Olyan lányokat fog segíteni, akik akár az ő útját akarják követni.

Mint arról írtunk, 2024-ben új valóságshow érkezik a TV2-re, a Next Topmodel Hungary. Ebben vállalt szerepet az üzletasszony Tomán Szabina, aki egyébként Novák Katalin mellett is dolgozik tanácsadóként. Tomán korábban az RTL Cápák között című műsorában szerepelt, ám távozott abból, miképp a csatornától is. Hogy mi fogta meg az új valóságshow-ban, arról így beszélt:

Bevallom őszintén, a modellmúltamból kifolyólag ez mindig is érdekelt. Foglalkoztam mindennel: környezettudatos élelmiszerbolttal, IT technikai részleggel, élelmiszerekkel, de valahogy a divatipar kimaradt. Ez egy olyan üzleti rés, egy olyan üzleti lehetőség számomra, ami fontos.

Ördög Nóra fogja vezetni a műsort, a modelljelölteknek pedig hétről hétre fotózásokon, divatbemutatókon kell bizonyítaniuk a rátermettségüket. Tomán elmondta azt is, miben fog segíteni nekik:

Én a modellkarrieremből fogok hozni néha olyan támaszt, olyan segítséget a lányoknak, ami fontos momentum, hogy igenis, erősnek, kitartónak kell lenni, ha valakinek van célja ezzel a műsorral, ezzel a karrierrel. De egy kicsit többet: bevallom őszintén, hogy az üzleti világban mindig is kerestem úgy a helyem, hogy ne csak egy modellnek tituláljanak egy tárgyalásnál.

Hozzáteszi: olyan lányokat fog segíteni, akik akár az ő útját akarják követni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik