Élet-Stílus

A Nagy Ő: Natinak az édesapja tanácsolta, hogy legalább tíz évvel idősebb férfit válasszon magának

TV2
TV2
Jákob Zoltán több mint 30 évvel idősebb nála.

Kozelkin Natáliát, azaz Natit jelenleg A Nagy Ő adásaiban láthatják a nézők, ahol többedmagával küzd Jákob Zoltán kegyeiért. A húszéves egyetemista most a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek közt azt is elmondta, már egészen kis korától kezdve azt hallja a szüleitől, hogy okos, szép és kedves, tapasztalatai szerint pedig a környezete is így gondolkodik róla.

Már csak ennek köszönhetően is lett egy egészséges önbizalmam. Ez nem jelenti azt, hogy el lennék szállva magamtól, de tudom, ki vagyok, mennyit érek. És ennek hangot is adok. Érthető, ha ez nem mindenkinek tetszik. Szegény anyukám fogja is a fejét, amikor a műsorral kapcsolatos kommenteket olvasgatja. Szerencsére engem csakis kedvesen szólítanak meg, és csupa pozitív visszajelzést kapok

– magyarázta a lapnak Jákob Zoltán jelöltje, aki a műsor hatására úgy döntött, szakot vált az egyetemen, így most már nemzetközi kapcsolatok helyet média és kommunikációt hallgat.

Ami A Nagy Ő-t illeti, Natit elmondása szerint a szülei is támogatták abban, hogy jelentkezzen a reality-be.

Hozzám egy komoly, idősebb férfi illik, és ebben a szüleim is egyetértenek. Édesapám már régen megmondta: »Kislányom, ha teheted, legalább egy tíz évvel idősebb palit válassz magadnak!« Hát Zoli több mint harminc évvel idősebb nálam… De ez sem engem, sem a szüleimet nem zavarja. Különben nem is lehetne megmondani a korát, elképesztő fiatalos és laza. Hú, nagyon bejön nekem! És én is neki, ezt tudom. Konkrétan én vagyok a típusa. A kémia is működik köztünk, de ebben biztos is voltam.

Nati hozzátette, a szüleivel nem élnek luxusban, de mindenük megvan, így amiatt sem kell aggódnia, hogy az egyetem mellett nem tud munkát vállalni. Mint mondja, nagyon komolyan veszi a tanulást, amit a családja is elvár tőle. Állítja, nem érdekli Jákob vagyona, a személye miatt jelentkezett a műsorba, nem pedig azért, hogy gazdag férjet fogjon magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik