Élet-Stílus

Ifj. Schobert Norbi reagált Istenes Bence róla szóló megszólalására

TV2 és Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
TV2 és Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Nem igazán foglalkoztatja a dolog.

„Tisztázzuk, mi is az a tisztelet!” címmel töltött fel Istenes Bence egy videót az Instagram-oldalára a múlt héten. A felvételen arról beszélt, a Sztárbox kapcsán elindult a közösségi oldalakon egy adok kapok az ő, illetve az ellenfele, ifj. Schobert Norbi edzője között, amit nem mindenki fogadott jó szívvel.

A műsorvezető ekkor jelezte, bosszantja, hogy megkezdődni látszik egy sajnáltató kampány, mindazonáltal kijelentette, senki se várjon tőle puhánykodást a ringben.

Ifj. Schobert Norbi a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket, egy követője pedig arról érdeklődött, mi a véleménye Istenes Bence „helyenként gúnyos megnyilvánulásáról” őt illetően.

Semmi, mert nem igazán követtem. Minden időmet és energiámat a bokszra fordítom, ezért nem is jut rá idő, hogy nézzem őket. A ringben majd minden kiderül!

zárta rövidre a témát, majd további kérdésekre válaszolva azt is elárulta, hogy bár rengeteg időt fordít jelenleg az edzésre, a tanulást sem hanyagolja, tapasztalatai szerint az esténkénti egy óra felkészülés elég szokott lenni a számára.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik